Activiteiten Vrienden 2014-2015

Zo Klinkt Kunst

Wat hebben beeldende kunst en klassieke muziek met elkaar gemeen? Aan de hand van uitleg door kunstkenners en live muziek door musici van het Residentie Orkest gaan we in de reeks Zo klinkt kunst op zoek naar de overeenkomsten en verschillen tussen muziek en beeldende kunst. U maakt van dichtbij kennis met musici van het orkest op drie bijzondere locaties. Galerie Vonkel, Gemeentemuseum Den Haag en Museum Bredius.

LET OP! Schrijft u zich vanwege beperkte capaciteit tijdig in.

Do 20 november 2014 - 20.15 uur- Vonkel, galerie voor eigentijdse kunst
Za 17 januari 2015 - 13.00 óf 14.30 uur - Gemeentemuseum Den Haag

Do 9 april 2015, 20.15 uur - Museum Bredius

Drie bijeenkomsten: € 70 Vriend/mede-Vriend p.p. /  € 80 voor niet-leden
Losse bijeenkomst: € 25 Vriend/mede-Vriend p.p. / € 30 voor niet-leden

Aanmelden
:

Prijzen zijn inclusief entree voor Museum Bredius en Galerie Vonkel. Let op: de entreeprijs voor het Gemeentemuseum en eventuele toeslag is niet inbegrepen. Vervoer op eigen gelegenheid.
Vraag de activiteitenfolder aan voor nadere informatie: vrienden@residentieorkest.nl.

Bezoek Utrecht: Concert & Diner

Geniet samen met Vrienden van het Residentie Orkest in TivoliVredenburg: een uitgelezen kans om Utrechts nieuwe concertgebouw te bewonderen! Op de historische locatie Stadskasteel Oudaen aan de Oudegracht geniet u van een diner in een van de fraaie dinerzalen. Rond 19.30 uur wandelen we naar TivoliVredenburg waar u gaat luisteren naar het Residentie Orkest onder leiding van Thomas Zehetmair. Met solo’s van fluitiste Martine van der Loo en harpiste Danielle Riegel. Programma: Mozart Adagio en Fuga / Mozart Concert voor fluit, harp en orkest / Reger Variaties en Fuga over een thema van Mozart.

Datum en aanvang: Vr 13 februari 2015, 18.00 diner en 20.15 uur concert
Locaties: Utrecht. Restaurant Stadskasteel Oudaen & Grote Zaal TivoliVredenburg
Prijs: € 70 Vriend/mede-Vriend p.p. / € 80 Introducé (niet-lid) . Deze prijzen zijn inclsuief concertkaart, tweegangendiner met wijn  en koffie.
Aanmelden: Via dit bestelformulier. Schrijft u zich vanwege beperkte capaciteit tijdig in.

Repetitiebezoeken

Tijdens vier repetities in de Dr Anton Philipszaal die het Residentie Orkest exclusief voor Vrienden openstelt, ziet u niet alleen de dirigent aan het werk, maar volgt u de dynamiek die hoort bij de totstandkoming van een top performance.

Data en aanvangstijden:
Do 9 oktober 2014 10.00 uur o.l.v. Thierry Fischer
Do 18 december 2014 10.00 uur o.l.v. Leonardo García Alarcón
Vr 13 maart 2015 10.00 uur o.l.v. Santtu-Matias Rouvali
Za 25 april 2015 10.00 uur o.l.v. Matthew Rowe

Prijs: Gratis Vriend/mede-Vriend
Aanmelden: Via dit bestelformulier tot twee weken voorafgaand aan een repetitie. Daarna via vrienden@residentieorkest.nl of 070-8800226.

Algemene Ledenvergadering Vereniging Vrienden

Leden zijn van harte uitgenodigd aanwezig te zijn op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Vrienden van het Residentie Orkest. Leden ontvangen per post een uitnodiging, waarna men zich kan aanmelden.

Hier vindt u de agenda.

Datum en aanvang: Ma 17 november 2014, 19.30 uur
Locatie: Fonds 1818 Foyer, Dr Anton Philpszaal

Zomerconcert voor Gouden en Platina leden

Als blijk van waardering nodigt het bestuur van de Vereniging Vrienden graag haar Gouden en Platina Vrienden uit voor een besloten concert op een exclusieve locatie. Een ensemble bestaande uit louter vrouwelijke musici van het Residentie Orkest speelt onder andere Beethovens septet. Schrijft u zich vanwege beperkte capaciteit tijdig in. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Datum en aanvang: Do 11 juni 2015, 20.00 uur
Locatie: Wordt op een later moment bekend gemaakt.
Prijs: Dit concert wordt aangeboden aan Gouden en Platina Vrienden
Aanmelden: Via het bestelformulier

Wilt u graag dit zomerconcert bijwonen, maar bent u nog geen Gouden of Platina lid? Geef op het aanmeldingsformulier aan dat u uw lidmaatschap opwaardeert naar Goud of Platina en uw bestelling wordt verwerkt.

 

Zo Klinkt Vriendschap

Word Vriend! 

Met uw steun staat het Residentie Orkest sterk én kan het blijven bouwen aan een solide toekomst waarin topkwaliteit voorop staat.

Als dank voor uw Vriendschap geniet u aantrekkelijke privileges en kunt u exclusieve Vriendenactiviteiten (hiernaast) bijwonen.

Meld u nu aan.