Bestelinformatie

Zin om een concert te bezoeken in ons nieuwe Zuiderstrandtheater? Een avontuurlijke avond in Paard van Troje? Of om je te laten betoveren in de Nieuwe Kerk? Kaarten koop je gemakkelijk online, telefonisch of aan de kassa.

1. Online

Op onze website kun je 24 uur per dag online kaarten aanschaffen via de bestelbuttons in de Concertagenda. Kies zelf een stoel uit en betaal met IDEAL of per creditcard. Kaarten worden gratis per e-mail verzonden of per post (€ 3,50 administratiekosten).

2. Telefonisch / VVV-Uitburo

Ook is het mogelijk om telefonisch (van dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur) losse kaarten te reserveren bij onze kassa via 070 88 00 333 of bij de kassa van het VVV-Uitburo in de bibliotheek aan het Spuiplein (alleen met pin). Onze kassa daar is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.

3. Zuiderstrandtheater

De kassa van het Zuiderstrandtheater is één uur voor de aanvang van het concert geopend.

Een compleet avondje uit!

Bij de kaartprijs is inbegrepen: koffie/thee vooraf, een pauzedrankje en het gebruik van de garderobe. Dit staat op de kaarten aangegeven. Wanneer dit niet staat vermeld, dien je te betalen voor de consumpties. Bij concerten en voorstellingen zonder pauze worden de drankjes na afloop aangeboden.

Extra informatie

Ruilen of annuleren

Losse kaarten kunnen tot één dag voor het concert worden omgeruild voor een concert, of voor een tegoedbon. Wanneer je recht hebt op een bankretour, bijvoorbeeld bij een concert dat is gecanceld, ontvang je het bedrag binnen ongeveer vier weken op je rekening. De administratiekosten voor ruilen of annuleren van kaarten bedragen 4,50.

Binnen serieabonnementen kan niet worden geruild.

Programmawijzigingen

Het kan voorkomen dat door omstandigheden een concertprogramma niet in zijn aangekondigde vorm kan worden uitgevoerd. Het Residentie Orkest en het Zuiderstrandtheater doen in dat geval hun uiterste best om (een deel van) het programma op een andere datum aan te bieden of een gelijkwaardig alternatief te bieden. Een wijziging geeft niet automatisch recht op restitutie.

Groepen

Ben je van plan met een groep van 15 of meer personen het Residentie Orkest te bezoeken? Neem dan contact op via 070 88 00 215 of sales@residentieorkest.nl voor groepskortingen.

Korting

De UITpas geeft een aantrekkelijke korting op tal van voorstellingen en concerten in de regio Haaglanden. De (persoonsgebonden) UITpas kost €7,50 en is verkrijgbaar bij de kassa van het Zuiderstrandtheater. Uitsluitend op vertoon van de UITpas kun je kaarten met de korting kopen. Bel voor meer informatie over de UITpas (070) 363 38 33.

Houders van een Ooievaarspas krijgen bij veel concerten en voorstellingen 50% korting op de toegangsprijs. Het is niet mogelijk om via de website kaarten voor de Ooievaarspas-prijs te bestellen. Voor meer informatie over de Ooievaarspas, zie de website: www.ooievaarspas.nl.

Onze jongerenprijzen gelden voor jeugd t/m 26 jaar, tenzij anders vermeld. Wanneer de jongerenprijs niet als prijstype weergegeven wordt, is er geen korting voor jongeren op deze voorstelling of zijn de beschikbare kaarten uitverkocht.

Korting voor Vrienden

Vrienden van het Residentie Orkest ontvangen 10% korting op de series Up Close & Personal (Nieuwe Kerk) en Symphonic Friday M (Zuiderstrandtheater).
Boek deze series met korting via de kassa van het Zuiderstrandtheater: 070 88 00 333, of loop binnen in de VVV op het Spui.