Business Circle activiteiten

Profiteer van ons culturele netwerk

Hoe maakt een dirigent van een orkest een geheel dat meer is dan de som der delen? En hoe motiveer je toptalent om zich in dienst te stellen van het team? Als dirigent, maar ook als leidinggevende in het bedrijfsleven is het doel om al die variabelen samen te laten komen tot één fenomenaal geheel.

Het zijn slechts enkele van de onderwerpen waarover onze dirigenten, musici en andere interessante gastsprekers vertellen tijdens de exclusieve muzikale netwerkbijeenkomsten van de Business Circle. Met altijd weer de link naar muziek en een levendige discussie hoe zij hun inzichten vertalen naar het bedrijfsleven, of andersom.

Upcoming Events

Prinsjesdagconcert – 15 september 2020

De Business Circle leden worden jaarlijks uitgenodigd voor het traditionele Prinsjesdagconcert, de ontmoetingsplek voor zakelijk, politiek en diplomatiek Den Haag. Dit Prinsjesdagconcert staat in het teken van 75 jaar vrijheid en zal onder leiding staan van onze chef-dirigent Nicholas Collon.

Nieuwjaarsconcert – 8 januari 2021

Samen luiden we het Nieuwjaar in met heerlijke walsen, ouvertures en polka’s. Natuurlijk gevolgd door een feestelijke borrel om gezamenlijk te proosten op 2021.

Terugblik muzikale wandeling Landgoed Duivenvoorde

Wij ontvingen onze leden op het prachtige Landgoed van Kasteel Duivenvoorde. In samenwerking met pms Business Circle lid House of Lords kregen zij een muzikale en culinaire wandeling over dit bijzondere landgoed. De avond werd afgesloten in de grote zaal van Kasteel Duivenvoorde.

Terugblik Volvo Ocean Race
Topmusicus meets topzeiler Bouwe Bekking

Op deze avond waren onze leden te gast tijdens de Volvo Ocean Race waar onze celliste Justa de Jong zeiler Bouwe Bekking interviewde over presteren op het hoogste niveau. Daarnaast was er natuurlijk muziek en kregen de leden een rondleiding over het Volvo Ocean terrein.

Contact

Heeft u vragen over de Business Circle van het Residentie Orkest? Neem contact op met ons team Development & Relations. Zij helpen u graag verder.

Inge Kluin
Development & Relations
Inge.kluin@residentieorkest.nl
070 8800 218