Brahms 1 - Afgelast

vrijdag 3 april,20:00 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

Bestel kaarten NAAR AGENDA

Update Coronavirus

Zojuist is bekendgemaakt dat er nieuwe maatregelen getroffen dienen te worden in het kader van het Coronavirus. Evenementen met meer dan honderd personen worden per direct afgelast. Zo ook onze concerten en overige activiteiten met ingang van vrijdag 13 maart 2020. Deze maatregel is tenminste tot en met vrijdag 3 april van werking.

Indien je kaarten voor een concert bij ons hebt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Renes terug in Den Haag

Twintig jaar deed Brahms over zijn Eerste symfonie, want wie kon Beethoven overtreffen? Brahms’ jarenlange worsteling resulteerde in een prachtige symfonie die als bijnaam ‘De Tiende’ kreeg: een waardig opvolger van Beethovens Negende. De Nederlandse dirigent Lawrence Renes brengt verder Dvoráks symfonische gedicht ‘De middagheks’ waarin een moeder haar onuitstaanbare kind bedreigt met een denkbeeldige toverkol. Maar plotseling staat de heks echt op de stoep. Mezzosopraan Barbara Kozelj schittert met de prachtige ‘Wesendonck Lieder’ van Wagner.

‘The biggest share of praise, however, is due to conductor Lawrence Renes…the results are overwhelming’ – THE FINANCIAL TIMES

Een compleet avondje uit!
Kaartjes zijn inclusief garderobe, koffie/thee en drankje tijdens de pauze.

Kom naar de starter
Voorafgaand aan de concerten op vrijdagavond vindt de Starter plaats. Een levendig, ongedwongen voorprogramma vol live-optredens door onze eigen musici en interviews met solisten en dirigenten. De presentatie is in handen van onze musici. De Starter vindt plaats in de Havenfoyer op de eerste verdieping, is gratis toegankelijk en begint om 19.15 uur.

Over dit concert

Lawrence Renes, dirigent
Barbara Kozelj, mezzosopraan

One Minute Symphony
Dvorák – De middagheks
Wagner – Wesendonck Lieder
Brahms – Symfonie nr. 1

€26 / €33 / €38 / €47

Bestel kaarten