Symphonic Junction
Chaplins ‘The Circus’ - Geannuleerd

zaterdag 7 november,20:00 uur
Fokker Terminal, Den Haag

NAAR AGENDA

Wegens de nieuwe, strengere maatregelen omtrent Covid-19 is dit concert geannuleerd. Mocht u kaarten hebben voor dit concert, dan ontvangt u zo snel mogelijk bericht van de kassa van de Zuiderstrandtheater over de verdere afwikkeling.

Een van de beroemdste filmsterren aller tijden en de koning van de stomme film is natuurlijk Charlie Chaplin. Het Residentie Orkest vertoont zijn klassieker ‘The Circus’ met livemuziek van Chaplin zelf. In de stomme film uit 1928 speelt Chaplin een zwerver die op de vlucht slaat voor de politie, per ongeluk een circusvertoning verstoort en meteen wordt aangenomen als clown. De film werd een enorme hit en Chaplin kreeg er maar liefst vier Oscarnominaties voor.

Dit concert spelen we ook om 17.00 uur.

Concerten op 1,5 meter, hoe gaat dit in zijn werk? Lees alles over onze covidmaatregelen in deze FAQ van het Zuiderstrandtheater.

De Fokker Terminal
De Fokker Terminal is een karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw. De voormalige school voor luchtvaarttechniek is herontwikkeld tot congres- en evenementenlocatie. De locatie is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed bereikbaar en beschikt over 400 parkeerplaatsen.

Over dit concert

Timothy Brock, dirigent
Chaplin – The Circus

€27,50

Beeld: The Circus © Roy Export S.A.S.

Dit concert is een samenwerking met Paard en maakt deel uit van de reeks Symphonic Junction