Collon meets Altstaedt - Afgelast

zondag 22 maart,14:15 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

Bestel kaarten NAAR AGENDA

Update Coronavirus

Zojuist is bekendgemaakt dat er nieuwe maatregelen getroffen dienen te worden in het kader van het Coronavirus. Evenementen met meer dan honderd personen worden per direct afgelast. Zo ook onze concerten en overige activiteiten met ingang van vrijdag 13 maart 2020. Deze maatregel is tenminste tot en met 3 april van werking.

 

Indien je kaarten voor een concert bij ons hebt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vier onvergetelijke stukken

De Duits-Franse cellist Nicolas Altstaedt is een veelzijdig kunstenaar, een instrumentalist van wereldfaam. Als solist voert hij repertoires uit van oude meesters tot hedendaagse pioniers. In zijn debuut bij het Residentie Orkest speelt hij het onbeschrijflijke Celloconcert van William Walton. Alt Helena Rasker zingt een van Diepenbrocks meest geliefde stukken: ‘Die Nacht’. Tot slot de laatste symfonie van Sibelius vol fascinerende klankwerelden. Volgens velen het beste wat Finland te bieden heeft en zeker een van de hoogtepunten van het seizoen.

‘An absolute revelation. Nicolas Altstaedt, one of the cello realm’s most brilliant young princes’ – HUFFINGTON POST

Een complete middag uit!
Kaartjes zijn inclusief garderobe, koffie/thee en drankje tijdens de pauze.

Kom naar de starter
Voorafgaand aan de concerten op zondagmiddag vindt de Starter plaats. Een levendig, ongedwongen voorprogramma vol live-optredens door onze eigen musici en interviews met solisten en dirigenten. De Starter vindt plaats in de Havenfoyer op de eerste verdieping, is gratis toegankelijk en begint om 13.30 uur.

Over dit concert

Nicholas Collon, dirigent
Nicolas Altstaedt, cello
Helena Rasker, alt

Smetana – De Moldau uit ‘Mijn vaderland’
Walton – Celloconcert
Diepenbrock – Die Nacht
Sibelius – Symfonie nr. 7

€25 / €32 / €37 / €46

Bestel kaarten