Collon meets Son

vrijdag 13 november,20:00 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

NAAR AGENDA

Wegens maatregelen omtrent Covid-19 is de kaartverkoop van dit concert tijdelijk stilgezet. Momenteel onderzoeken we op welke manier het Residentie Orkest dit concert het beste kan geven. Gekochte kaarten blijven geldig en bij eventuele wijzigingen in de programmering nemen we contact op met de kaarthouders.

Pianiste Yeol Eum Son is pas 33 jaar maar kan nu al bogen op een indrukwekkende carrière. Ze wordt internationaal geroemd om haar gracieuze en tijdloze interpretaties en haar veelzijdigheid. Het Residentie Orkest ontvangt de Zuid-Koreaanse dit seizoen als artist in residence. Met chef-dirigent Nicholas Collon vertolkt ze Chopins Tweede pianoconcert, een stuk vol hartstocht en virtuositeit. Daarna zet Collon de Tweede symfonie van Rachmaninov op de lessenaar: broeierig, mysterieus, groots en meeslepend.

Een compleet avondje uit!
Kaartjes zijn inclusief garderobe, koffie/thee en drankje tijdens de pauze.

Kom naar de starter
Voorafgaand aan de concerten op vrijdagavond vindt de Starter plaats. Een levendig, ongedwongen voorprogramma vol live-optredens door onze eigen musici en interviews met solisten en dirigenten. De presentatie is in handen van onze musici. De Starter vindt plaats in de Havenfoyer op de eerste verdieping, is gratis toegankelijk en begint om 19.15 uur.

Over dit concert

Nicholas Collon, dirigent
Yeol Eum Son, piano

One Minute Symphony
Chopin – Pianoconcert nr. 2
Rachmaninov – Symfonie nr. 2

€27 | €39 | €48 | €55