Dvorák 5 - Geannuleerd

zondag 7 maart,14:15 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

NAAR AGENDA

Wegens de maatregelen omtrent Covid-19 is dit concert geannuleerd. Mocht u kaarten hebben voor dit concert, dan ontvangt u zo snel mogelijk bericht van de kassa van de Zuiderstrandtheater over de verdere afwikkeling.

Luister deze zondagmiddag naar twee Nederlandse toptalenten. De jonge pianist Nikola Meeuwsen (2002) werd recentelijk geëerd met de Concertgebouw Young Talent Award. Vanmiddag speelt hij het enige pianoconcert van Clara Schumann, een fascinerend werk dat maar weinig wordt uitgevoerd. Dirigent Sander Teepen wordt door musici geliefd om zijn energieke en inspirerende werkwijze. Hij laat van zich horen met Griegs populaire suite uit het toneelstuk ‘Peer Gynt’ en Dvoráks frisse Vijfde symfonie.

Een complete middag uit!
Kaartjes zijn inclusief garderobe, koffie/thee en drankje tijdens de pauze.

Kom naar de starter
Voorafgaand aan de concerten op zondagmiddag vindt de Starter plaats. Een levendig, ongedwongen voorprogramma vol live-optredens door onze eigen musici en interviews met solisten en dirigenten. De Starter vindt plaats in de Havenfoyer op de eerste verdieping, is gratis toegankelijk en begint om 13.30 uur.

Over dit concert

Sander Teepen, dirigent
Nikola Meeuwsen, piano

Grieg – Suite nr. 1 uit ‘Peer Gynt’
C. Schumann – Pianoconcert
Dvorák – Symfonie nr. 5

€26 | €33 | €38 | €47