Lazy Sunday:
Bachs Weihnachtsoratorium

zondag 16 december,11:00 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

Bestel kaarten NAAR AGENDA

Bach op zondag

Zondagochtend lekker lang in bed blijven liggen? Geen sprake van! Echt genietend door het weekend ga je op een paar meter afstand van het strand. Onze musici en solisten hebben speciaal voor jou een niet te versmaden symfonisch ontbijt bereid. Een klankenpalet als een knapperig muzikaal croissantje met een glaasje versgeperste romantische frisheid. Niets is zo lekker wakker worden als de Lazy Sunday met het Residentie Orkest.

Wij zorgen voor een goede start van je ochtend.
Voorafgaand aan het concert staat er koffie, thee, jus d’orange en iets lekkers te eten voor je klaar.

Muzikale kinderworkshop
Niets moet op Lazy Sunday. Een oppas regelen ook niet. Kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen tijdens het concert deelnemen aan een leuke muzikale workshop. Neem kinderen dus vooral mee naar het Zuiderstrandtheater! Kaartjes kosten € 3,50 per kind (plaatsen zijn beperkt). Wel van tevoren even reserveren! Vink bij het bestellen van de tickets de muzikale workshop aan, dan zijn je kinderen verzekerd van een plekje.

Bachs Weihnachtsoratorium
Knisperende sneeuw, flonkerende kerstbomen, kaarslicht en kerstengelen: traditioneel kerst in een notendop. Maar de mooiste tijd van het jaar kan zeker niet zonder Bachs ‘Weihnachtsoratorium’. Het verhaal van een nieuw begin, van hoop, weet jaarlijks nog velen te inspireren. Het Residentie Orkest mag zich verheugen in het gezelschap van een van de beste koren van Nederland, vier bevlogen solisten en Bachspecialist Philipp von Steinaecker.

‘In ontkerkelijkte tijden is Bach ons anker rond Kerst’
NRC HANDELSBLAD

Wist je dat
Op vrijdag 14 december spelen we hetzelfde programma in onze Symphonic Friday reeks.

Over dit concert

Philipp von Steinaecker, dirigent
Stefanie True, sopraan
Esther Kuiper, mezzosopraan
Fabio Trümpy, tenor
Drew Santini, bas
Laurens Collegium Rotterdam, koor

Bach – Weihnachtsoratorium (delen 1, 2, 3 en 6)

Dit concert heeft een pauze; de eindtijd is circa 13.15 uur.

€31 / €44 / €54 / €61

Bestel kaarten