Lazy Sunday:
Beethovens Eroica

zondag 27 oktober,11:00 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

Bestel kaarten NAAR AGENDA

Er gaat niets boven Beethoven

Zondagochtend lekker lang in bed blijven liggen? Geen sprake van! Echt genietend door het weekend ga je op een paar meter afstand van het strand. Onze musici trakteren je op de mooiste composities. Je zondagochtend wordt zo het hoogtepunt van de week. En daarna is er nog genoeg tijd voor een heerlijke strandwandeling. Niets is zo lekker wakker worden als de Lazy Sunday met het Residentie Orkest.

Wij regelen het een goede start van je ochtend.
Voorafgaand aan het concert staat er koffie, thee, jus d’orange en iets lekkers te eten voor je klaar.

Egarr, Beethovenvertolker bij uitstek, neemt diens heroïsche Derde symfonie op zijn lessenaar. De componist droeg het werk, dat de geschiedenis in zou gaan als het eerste ware romantische muziekstuk, op aan zijn grote held Napoleon. Een gebaar dat hij later met een woeste pennenstreek ongedaan maakte.

‘Dirigent Richard Egarr kietelde de orkestmusici met energieke, onstuimige Beethovens’ – VOLKSKRANT

Lazy Sunday Kinderworkshop
Niets moet op Lazy Sunday. Een oppas regelen ook niet, want kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen tijdens onze Lazy Sunday concerten voor slechts €3.50 deelnemen aan een leuke muzikale workshop. De kinderen leren bijvoorbeeld een lied met begeleiding van slaginstrumenten. Na afloop van het concert voeren ze dit natuurlijk ook uit voor de ouders. Vink bij het bestellen van de tickets de muzikale workshop aan, dan zijn je (klein)kinderen verzekerd van een plekje.

Over dit concert

Richard Egarr, dirigent
Barbara Kozelj, mezzosopraan

Elgar – Sea pictures
Beethoven – Symfonie nr. 3 ‘Eroica’

€22 / €25 / €28 / €36

Bestel kaarten