Lazy Sunday:
Dvoráks mooiste

zondag 7 april,11:00 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

Bestel kaarten NAAR AGENDA

Duik in een epische klankenwereld

Zondagochtend lekker lang in bed blijven liggen? Geen sprake van! Echt genietend door het weekend ga je op een paar meter afstand van het strand. Onze musici en solisten hebben speciaal voor jou een niet te versmaden symfonisch ontbijt bereid. Een klankenpalet als een knapperig muzikaal croissantje met een glaasje versgeperste romantische frisheid. Niets is zo lekker wakker worden als de Lazy Sunday met het Residentie Orkest.

Wij zorgen voor een goede start van je ochtend
Voorafgaand aan het concert staat er koffie, thee, jus d’orange en iets lekkers te eten voor je klaar.

Muzikale kinderworkshop
Niets moet op Lazy Sunday. Een oppas regelen ook niet. Kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen tijdens het concert deelnemen aan een leuke muzikale workshop. Neem kinderen dus vooral mee naar het Zuiderstrandtheater! Kaartjes kosten € 3,50 per kind (plaatsen zijn beperkt). Wel van tevoren even reserveren! Vink bij het bestellen van de tickets de muzikale workshop aan, dan zijn je kinderen verzekerd van een plekje.

Dvoráks mooiste
Mozart en Dvorák, een prachtige combinatie voor een zondagochtend in het vroege voorjaar. Dvorák schreef zijn Zevende symfonie als reactie op de grandioze Derde van Brahms. Voor de meeste componisten zou dit te hoog gegrepen zijn. Niet voor Dvorák: muziekhistorici plaatsen deze symfonie zelfs boven zijn beroemde Negende. Met de pure klanken van het Hoboconcert van Mozart nog in je oren, ontvouwt Dvorák een epische klankenwereld. ‘Liefde, God en vaderland’, omschreef de meester het zelf.

‘Pauline Oostenrijk zingt op haar hobo’
NRC HANDELSBLAD

Over dit concert

Conrad van Alphen, dirigent
Pauline Oostenrijk, hobo

Mozart – Hoboconcert
Dvorák – Symfonie nr. 7

€22 / €25 / €28 / €36

Bestel kaarten