Lazy Sunday
Fauré’s Requiem - Afgelast

zondag 8 maart,11:00 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

Bestel kaarten NAAR AGENDA

Update Coronavirus

Op 12 maart 2020 is bekendgemaakt dat er nieuwe maatregelen getroffen dienen te worden in het kader van het Coronavirus. Alle evenementen zijn per direct afgelast. Zo ook dit concert. Deze maatregelen gelden tenminste tot en met 1 juni a.s.

Indien je kaarten voor een concert van ons hebt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Een vreugdevolle verlossing

Zondagochtend lekker lang in bed blijven liggen? Geen sprake van! Echt genietend door het weekend ga je op een paar meter afstand van het strand. Onze musici trakteren je op de mooiste composities. Je zondagochtend wordt zo het hoogtepunt van de week. En daarna is er nog genoeg tijd voor een heerlijke strandwandeling. Niets is zo lekker wakker worden als de Lazy Sunday met het Residentie Orkest.

Wij regelen een goede start van je ochtend.
Voorafgaand aan het concert staat er koffie, thee, jus d’orange en iets lekkers te eten voor je klaar.

Gabriel Fauré zag de dood niet als het onvermijdelijke einde, maar eerder als een bevrijding: een vreugdevolle verlossing. Die levenshouding uit zich in zijn wereldberoemde Requiem. Een werk dat allereerst troost lijkt te willen bieden: geen mis voor de doden, maar juist voor de levenden. Een van de hoogtepunten is wel het verstilde ‘Pie Jesu’ dat gezongen werd bij de begrafenis van Fauré. Zijn eigen verlossing.

‘Subversive brilliance… impressive crispness and precision’ – THE SCOTSMAN OVER RICHARD EGARR

NN CPC Loop Den Haag
Op zondag 8 maart vindt de CPC loop plaats in Den Haag. Het theater is tot 14.00 uur goed te bereiken met het OV. Bus 28 rijdt vanaf 10.30 uur met een kleine omleiding tussen de Mauritskade en het Statenplein. Kijk voor actuele informatie op www.htm.nl of www.nncpcloopdenhaag.nl.

Lazy Sunday Kinderworkshop
Niets moet op Lazy Sunday. Een oppas regelen ook niet, want kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen tijdens onze Lazy Sunday concerten voor slechts €3.50 deelnemen aan een leuke muzikale workshop. De kinderen leren bijvoorbeeld een lied met begeleiding van slaginstrumenten. Na afloop van het concert voeren ze dit natuurlijk ook uit voor de ouders. Vink bij het bestellen van de tickets de muzikale workshop aan, dan zijn je (klein)kinderen verzekerd van een plekje.

Over dit concert

Richard Egarr, dirigent
Eline van Esch, fluit
Ilse Eerens, sopraan
Martijn Cornet, bas
Cappella Amsterdam, koor

Mozart – Laudate Dominum
Fauré – Cantique de Jean Racine
Mozart – Andante voor fluit en orkest
Fauré – Requiem

€22 / €25 / €28 / €36

Bestel kaarten