Lazy Sunday
Mozarts Grosse Messe - Geannuleerd

zondag 16 mei,11:00 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

NAAR AGENDA

Wegens de maatregelen omtrent Covid-19 is dit concert geannuleerd. Mocht u kaarten hebben voor dit concert, dan ontvangt u zo snel mogelijk bericht van de kassa van de Zuiderstrandtheater over de verdere afwikkeling.

Vergeet uitslapen. Wakker worden op zondagochtend doe je met het smaakvolle symfonische ontbijt van het Residentie Orkest. Terwijl je geniet van goede koffie, versgeperst sap en iets lekkers erbij, trakteren onze musici je op de mooiste en meeslependste composities. Met de onthaastende weldaad van cello’s, violen en koorstemmen maak je de zondag de beste dag van de week.

Wij regelen het een goede start van je ochtend.
Voorafgaand aan het concert staat er koffie, thee, jus d’orange en iets lekkers te eten voor je klaar.

Mozarts Grosse Messe
Zijn huwelijk met Constanze inspireerde Mozart tot het schrijven van een grootse mis. Daarin was zijzelf de eerste soliste. Hoewel onvoltooid, is het een hoogtepunt in Mozarts vocale oeuvre. De mis is gepassioneerd, weelderig, maar ook dramatisch en lyrisch. En Mozarts bewondering voor Bach en Händel klinken er duidelijk in door. Cappella Amsterdam, een fantastisch solistenkwartet, en onze vaste gastdirigent Richard Egarr werken samen in dit aangrijpend mooie muziekstuk.

Over dit concert

Richard Egarr, dirigent
Katrien Baerts, sopraan
Ana Maria Labin, sopraan
Fabio Trümpy, tenor
Lisandro Abadie, bas
Cappella Amsterdam, koor

Mozart/Levin – Mis in c ‘Grosse Messe’

€27

Lazy Sunday Kinderworkshop

Niets moet op Lazy Sunday. Een oppas regelen ook niet, want kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen tijdens onze Lazy Sunday concerten voor slechts €3.50 deelnemen aan een leuke muzikale workshop. De kinderen leren bijvoorbeeld een lied met begeleiding van slaginstrumenten. Na afloop van het concert voeren ze dit natuurlijk ook uit voor de ouders. Vink bij het bestellen van de tickets de muzikale workshop aan, dan zijn je (klein)kinderen verzekerd van een plekje.