Lazy Sunday
Ontmoet onze nieuwe maestro

zondag 21 maart,11:00 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

Bestel kaarten NAAR AGENDA

Wegens maatregelen omtrent Covid-19 is de kaartverkoop van dit concert tijdelijk stilgezet. Momenteel onderzoeken we op welke manier het Residentie Orkest dit concert het beste kan geven. Gekochte kaarten blijven geldig en bij eventuele wijzigingen in de programmering nemen we contact op met de kaarthouders.

Vergeet uitslapen. Wakker worden op zondagochtend doe je met het smaakvolle symfonische ontbijt van het Residentie Orkest. Terwijl je geniet van goede koffie, versgeperst sap en iets lekkers erbij, trakteren onze musici je op de mooiste en meeslependste composities. Met de onthaastende weldaad van cello’s, violen en koorstemmen maak je de zondag de beste dag van de week.

Wij regelen een goede start van je ochtend.
Voorafgaand aan het concert staat er koffie, thee, jus d’orange en iets lekkers te eten voor je klaar.

Anja Bihlmaier
Maak alvast kennis met onze aanstaande chef-dirigent, Anja Bihlmaier. Vlak voordat ze volgend seizoen begint, brengt de Duitse dirigente de mooiste werken uit de romantiek naar Den Haag. Sinds kort is ze ook vaste gastdirigent van het Finse Lahti Symfonieorkest, en vanuit Finland neemt ze de Eerste symfonie van Sibelius mee. Samen met het romantische Vioolconcert van Bruch is dat precies de muziek waarin het talent van vioolvirtuoos Stefan Jackiw volledig tot zijn recht komt.

Over dit concert

Anja Bihlmaier, dirigent
Stefan Jackiw, viool

Bruch – Vioolconcert nr. 1
Sibelius – Symfonie nr. 1

€27

Bestel kaarten

Lazy Sunday Kinderworkshop

Niets moet op Lazy Sunday. Een oppas regelen ook niet, want kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen tijdens onze Lazy Sunday concerten voor slechts €3.50 deelnemen aan een leuke muzikale workshop. De kinderen leren bijvoorbeeld een lied met begeleiding van slaginstrumenten. Na afloop van het concert voeren ze dit natuurlijk ook uit voor de ouders. Vink bij het bestellen van de tickets de muzikale workshop aan, dan zijn je (klein)kinderen verzekerd van een plekje.