Mahler 9

vrijdag 26 maart,20:00 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

NAAR AGENDA

Wegens maatregelen omtrent Covid-19 is de kaartverkoop van dit concert tijdelijk stilgezet. Momenteel onderzoeken we op welke manier het Residentie Orkest dit concert het beste kan geven. Gekochte kaarten blijven geldig en bij eventuele wijzigingen in de programmering nemen we contact op met de kaarthouders.

Nog één keer zou Gustav Mahler een compleet symfonisch meesterwerk afleveren: zijn Negende symfonie. Daarmee schreef hij het laatste hoofdstuk van de romantiek. En met de uitvoering ervan komt ook een einde aan de grote Mahlerreis die we de afgelopen seizoenen samen met onze chef-dirigent Nicholas Collon ondernamen. Luister naar de ongrijpbare afscheidssymfonie, een lofzang op het leven.

Een compleet avondje uit!
Kaartjes zijn inclusief garderobe, koffie/thee en drankje na afloop van het concert (geen pauze).

Kom naar de starter
Voorafgaand aan de concerten op vrijdagavond vindt de Starter plaats. Een levendig, ongedwongen voorprogramma vol live-optredens door onze eigen musici en interviews met solisten en dirigenten. De presentatie is in handen van onze musici. De Starter vindt plaats in de Havenfoyer op de eerste verdieping, is gratis toegankelijk en begint om 19.15 uur.

Over dit concert

Nicholas Collon, dirigent

One Minute Symphony
Mahler – Symfonie nr. 9

€27 | €39 | €48 | €55