Masterclassics
met Mahler 5

zaterdag 25 mei,20:30 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

Bestel kaarten NAAR AGENDA

Het mooiste van Mahler

We houden met heel ons hart van het complete symfonische repertoire. Van iedere passage, van iedere noot en ja, van iedere rust. Maar er zijn muziekstukken, die komen binnen in je ziel en kruipen in je hoofd. Die tillen je op, nemen je mee en laten je nooit meer los. Dit zijn de muziekstukken waarbij toch al briljante componisten hun eigen genialiteit overstegen. Meesterwerken die je minimaal één keer moet beleven. Ze veranderen je leven.

We maken er een ongedwongen topavond van: laagdrempelig, prikkelend en niet te lang. Maak kennis met topwerken uit de klassieke muziek, je hoort ter illustratie fragmenten van het werk. Beleef de meesterwerken alsof je op de plek van onze musici zit via de Conductor Cam, exclusief tijdens Masterclassics! Na afloop ontmoet je in de foyer onze musici en dirigent.

Mahler 5
Een niet te missen kennismaking met het beste wat Mahler te bieden heeft. In zijn Vijfde symfonie, waarvan het Adagietto wereldberoemd werd door Visconti’s film ‘Death in Venice’, neemt Mahler je mee op een epische tocht vanuit de duisternis naar het stralende licht. Dit behoort absoluut tot het allergrootste wat ooit door een componist – welke dan ook – op papier is gezet.

Een compleet avondje uit!
Kaartjes zijn inclusief garderobe en een drankje voor en na het concert

Over dit concert

Nicholas Collon, dirigent
Mahler –  Symfonie nr. 5

I.s.m. studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

€22 / €25 / €28 / €36

Bestel kaarten

Nieuw: De Conductor Cam

Dit jaar is Masterclassics nog intenser. Met de Conductor Cam beleef je de meesterwerken alsof je op de plek van onze musici zit.