Uitverkocht

Mahler
The Big Question

zaterdag 25 mei,20:30 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

Bestel kaarten NAAR AGENDA

The Big Question

Dit concert is uitverkocht. Wil je toch van Mahler genieten? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor ‘Mahler 5′ op zondag 26 mei. Naast Mahlers Vijfde symfonie spelen wij op zondag ook Mozarts Vierde vioolconcert met soliste Rosanne Philippens. Het discussiepanel ‘De Vijf van Mahler’ zal zondag niet op het programma staan. Lees verder.

Wat doe ik op de wereld? Waar gaan we heen? Wat is liefde? Vaak heb je geen antwoorden, slechts vragen. Dat is precies wat Mahler met je doet. Laat je betoveren door zijn Vijfde. Het slokt je op, trekt je de diepte in en schudt je door elkaar. In een symfonische trip waar tijd en ruimte niet lijken te bestaan, laat je de alledaagsheid achter je en word je uitgedaagd om groots te denken. Mahler geeft geen antwoord. Mahler stelt de vraag. The big question. Gun jezelf de tijd en ruimte en ga mee op zoek naar jouw grote vragen.

Een compleet avondje uit!
Kaartjes zijn inclusief garderobe en een drankje voor en na het concert

Programma
19.45 uur: De Vijf van Mahler
Deze vijf unieke denkers leiden de avond voor je in.
20.30 uur: Masterclass
Chef-dirigent Nicholas Collon ontrafelt Mahlers Vijfde
20.55 Mahler 5
Ga mee op deze symfonische trip
22.15 De Vijf van Mahler
Duik met de Vijf in The Big Questions
23.00 Einde*

*Vertrektijden laatste bussen vanaf halte Zuiderstrandtheater (lijn 28): 23.15 en 23.45

Over dit concert

Nicholas Collon, dirigent
Mahler –  Symfonie nr. 5

I.s.m. studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

€22 / €25 / €28 / €36

Bestel kaarten

De Vijf van Mahler

Om je rond de uitvoering van Mahler 5 op 25 mei optimaal te begeleiden in jouw sprong in de diepten van Mahler, is speciaal voor deze avond De Vijf van Mahler opgericht. Vijf unieke denkers – stuk voor stuk zwaargewichten in hun vakgebied ­– die het stellen van de grote levensvragen niet schuwen. Sterker nog… ze wagen zich zelfs wel eens aan het formuleren van een antwoord. Voorafgaand aan het concert leiden De Vijf de avond optimaal voor je in zodat je geïnspireerd aan het concert begint, en afsluitend aan het concert duiken ze samen met jou the big questions in. Met gepaste trots presenteren we…De Vijf van Mahler!

Ontmoet de Vijf van Mahler

Nieuw: De Conductor Cam

Dit jaar is Masterclassics nog intenser. Met de Conductor Cam beleef je de meesterwerken alsof je op de plek van onze musici zit.