Masterclassics met Bruckner 7

zaterdag 10 april,20:30 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

NAAR AGENDA

Wegens maatregelen omtrent Covid-19 is de kaartverkoop van dit concert tijdelijk stilgezet. Momenteel onderzoeken we op welke manier het Residentie Orkest dit concert het beste kan geven. Gekochte kaarten blijven geldig en bij eventuele wijzigingen in de programmering nemen we contact op met de kaarthouders.

Masterclassics is een ongedwongen topavond: laagdrempelig, prikkelend en niet te lang. Je maakt kennis met topwerken uit de klassieke muziek, je hoort ter illustratie fragmenten uit het werk en je ziet de dirigent aan het werk via de Conductor Cam. Alsof je zelf op de plek van onze musici zit. Voor de beginnende luisteraar en iedereen die meer uit klassieke muziek wil halen.

Eindelijk begrepen ze hem. Na jaren van kritiek ondervond Bruckner met zijn Zevende symfonie het grote succes waar hij al zo lang op wachtte. De symfonie is een magnifiek melodisch werk vol warme klankkleuren en om die reden een van Bruckners geliefdste werken. De Nederlandse dirigent en Brucknerspecialist Antony Hermus laat de symfonie prachtig tot zijn recht komen in onze Masterclassicsserie.

Masterclass voor het concert
Dirigent Antony Hermus helpt je, ondersteund door de musici van het Residentie Orkest, om het stuk nog beter te begrijpen tijdens de masterclass voorafgaand aan het concert.

Een compleet avondje uit!
Kaartjes zijn inclusief garderobe, koffie/thee en drankje voor en na het concert.

Over dit concert

Antony Hermus, dirigent

Bruckner – Symfonie nr. 7

€27