Mahler Moves - Afgelast

donderdag 7 mei,20:30 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

Bestel kaarten NAAR AGENDA

Update Coronavirus

Op 12 maart 2020 is bekendgemaakt dat er nieuwe maatregelen getroffen dienen te worden in het kader van het Coronavirus. Alle evenementen zijn per direct afgelast. Zo ook dit concert. Deze maatregelen gelden tenminste tot en met 1 juni a.s.

Indien je kaarten voor een concert van ons hebt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ga op pad, weg van het alledaagse en laat je verrassen. Ga naar buiten, meander door bossen en velden. Geniet van het onbekende en laat bestaande gedachtes indalen en nieuwe ideeën ontstaan. Sluit je ogen en laat Mahlers Eerste symfonie je inspireren tot jouw wandeling. Ga op pad. Je weet nooit wat je tegenkomt.

Tijdens Mahler Moves onderzoeken we de relatie tussen muziek en reizen. Hoe kan muziek je reis begeleiden of hoe kan je op reis gaan door muziek. Veel muziek is gemaakt over reizen, wandelen. Muziek over avonturiers, doorzetters, mijmeraars.
Mahler 1 is de perfecte reismuziek . Zelfs zonder ergens heen te gaan.

Masterclassics
Masterclassics is een ongedwongen topavond: laagdrempelig, prikkelend en niet te lang. Je maakt kennis met topwerken uit de klassieke muziek, je hoort ter illustratie fragmenten uit het werk en je ziet de dirigent aan het werk via de Conductor Cam. Alsof je zelf op de plek van onze musici zit. Voor de beginnende luisteraar en iedereen die meer uit klassieke muziek wil halen.

Een compleet avondje uit!
Kaartjes zijn inclusief garderobe, koffie/thee en een drankje voor en na het concert

Over dit concert

Nicholas Collon, dirigent

Mahler – Symfonie nr. 1 ‘Titan’

€25

Bestel kaarten