Masterclassics met Ravel en Moesorgski

zaterdag 13 maart,20:30 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

NAAR AGENDA

Wegens maatregelen omtrent Covid-19 is de kaartverkoop van dit concert tijdelijk stilgezet. Momenteel onderzoeken we op welke manier het Residentie Orkest dit concert het beste kan geven. Gekochte kaarten blijven geldig en bij eventuele wijzigingen in de programmering nemen we contact op met de kaarthouders.

Masterclassics is een ongedwongen topavond: laagdrempelig, prikkelend en niet te lang. Je maakt kennis met topwerken uit de klassieke muziek, je hoort ter illustratie fragmenten uit het werk en je ziet de dirigent aan het werk via de Conductor Cam. Alsof je zelf op de plek van onze musici zit. Voor de beginnende luisteraar en iedereen die meer uit klassieke muziek wil halen.

Sommige meesterwerken móet je live beleven, minstens één keer in je leven. Om die meesterwerken draait onze serie Masterclassics. Daarin mag Ravels Pianoconcert in G niet ontbreken. Vanavond wordt deze klassieker uitgevoerd door onze artist in residence Yeol Eum Son, in jazzy klanken en gracieus pianospel. Gevolgd door de monumentale klanken van Moesorgski’s Schilderijententoonstelling.

Masterclass voor het concert
Dirigent Pablo González helpt je, ondersteund door de musici van het Residentie Orkest, om de stukken nog beter te begrijpen tijdens de masterclass voorafgaand aan het concert.

Een compleet avondje uit!
Kaartjes zijn inclusief garderobe, koffie/thee en drankje voor en na het concert.

Over dit concert

Pablo González, dirigent
Yeol Eum Son, piano

Ravel – Pianoconcert in G
Moesorgski/Ravel – Schilderijententoonstelling

€27