Masterclassics
met Mozart & Beethoven 5

zaterdag 24 november,20:30 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

Bestel kaarten NAAR AGENDA

Hoogtepunt van het weekend

We houden met heel ons hart van het complete symfonische repertoire. Van iedere passage, van iedere noot en ja, van iedere rust. Maar er zijn muziekstukken, die komen binnen in je ziel en kruipen in je hoofd. Die tillen je op, nemen je mee en laten je nooit meer los. Dit zijn de muziekstukken waarbij toch al briljante componisten hun eigen genialiteit overstegen. Meesterwerken die je minimaal één keer moet beleven. Ze veranderen je leven.

We maken er een ongedwongen topavond van: laagdrempelig, prikkelend en niet te lang. Maak kennis met topwerken uit de klassieke muziek, je hoort ter illustratie fragmenten van het werk. Beleef de meesterwerken alsof je op de plek van onze musici zit via de Conductor Cam, exclusief tijdens Masterclassics! Na afloop ontmoet je in de foyer onze musici en dirigent.

Mozart & Beethoven 5
De twee bekendste werken uit de muziekgeschiedenis zo uitvoeren dat ze net zo nieuw klinken als bij de première. Dat is de spannende opdracht voor het Residentie Orkest en de energieke dirigent Richard Egarr. De Vijfde symfonie van Beethoven en Mozarts ‘Eine kleine Nachtmusik’ moet je eenmaal in je leven live hebben gehoord. Laat je daarom meevoeren van de beroemde openingsmaten tot de wervelende finale.

Een compleet avondje uit!
Kaartjes zijn inclusief garderobe en een drankje voor en na het concert

Over dit concert

Richard Egarr, dirigent

Mozart – Eine kleine Nachtmusik
Beethoven – Symfonie nr. 5

€21 / €24 / €27 / €35

Bestel kaarten

Nieuw: De Conductor Cam

Dit jaar is Masterclassics nog intenser. Met de Conductor Cam beleef je de meesterwerken alsof je op de plek van onze musici zit.