De kracht van Tsjaikovski

donderdag 28 maart,20:30 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

Bestel kaarten NAAR AGENDA

Beleef de kracht van muziek.

Wat doet muziek met je? Raakt het je? Geeft het je nieuwe energie? Trekt het je uit een dip? Misschien hielp het je genezen? Of maakte het je een mooier mens? Het Residentie Orkest gelooft in de kracht van muziek en neemt je mee op ontdekkingstocht.

De Vijfde van Tsjaikovski
Een goed voorbeeld van hoe muziek je kan stimuleren om het beste in je naar boven te halen. Krachtig, opzwepend; aanjagend zelfs, en daarmee dé soundtrack die je inspireert en ondersteunt bij het realiseren van grote en kleine dromen! Dat thema: de held in jezelf ontdekken en je eigen held worden, hebben we als Residentie Orkest omarmt. De volledige maand maart zullen we dat op allerlei manieren belichten: van onze ‘word je eigen held’-actie en de Haagse Heldenroute, tot onze Hero-playlist op Spotify, en onze hero-boekentiplijst online en in ons magazine LIVE.

De grand finale van de heldenmaand?
Uiteraard deze uitvoering van jouw helden-epos: de Vijfde van Tsjaikovski! Ook de uitvoering zelf wordt een waar helden-fest dat het beste in je naar boven haalt.

Voel je ‘m al een beetje? Dát is wat het Residentie Orkest wil overbrengen: muziek is een krachtbron! Het zet mensen in beweging. Maakt het onmogelijke mogelijk: is een inspiratiebron om de held in jezelf te vinden. Dat is de Kracht van Tsjaikovski, en dat is de kracht van het Residentie Orkest.

Een compleet avondje uit!
Kaartjes zijn inclusief garderobe en een drankje voor en na het concert.

Wil jij weten wat we allemaal hebben gedaan tijdens onze helden maand? Hoe we Jan Willem hebben geholpen een wedstrijd te boksen, welke musicus in Griekenland vrijwilligerswerk heeft gedaan of hoe je het beste uit je zelf kunt halen? Bekijk onze Tsjaikovski pagina.

Lees verder

Over dit concert

Nicholas Collon, dirigent

Tsjaikovski – Symfonie nr. 5
Pilchen – Highlights

€22 / €25 / €28 / €36

Bestel kaarten

Nieuw: de Conductor Cam

Dit jaar is Masterclassics nog intenser. Met de Conductor Cam beleef je de meesterwerken alsof je op de plek van onze musici zit.