Mendelssohn en Bruckner 7

zondag 11 april,14:15 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

NAAR AGENDA

Wegens maatregelen omtrent Covid-19 is de kaartverkoop van dit concert tijdelijk stilgezet. Momenteel onderzoeken we op welke manier het Residentie Orkest dit concert het beste kan geven. Gekochte kaarten blijven geldig en bij eventuele wijzigingen in de programmering nemen we contact op met de kaarthouders.

Bewonder deze zondagmiddag het werk van twee grootmeesters uit de romantiek. De vermaarde violist Antje Weithaas speelt een van de mooiste vioolconcerten ooit geschreven: dat van Mendelssohn. Daarna een ander meesterwerk uit de muziekgeschiedenis. Antony Hermus, een van onze favoriete dirigenten, laat de sublieme en pure Zevende van Bruckner horen en een nieuw openingswerk van de jonge Nederlander Thomas van Dun.

Een complete middag uit!
Kaartjes zijn inclusief garderobe, koffie/thee en drankje tijdens de pauze.

Kom naar de starter
Voorafgaand aan de concerten op zondagmiddag vindt de Starter plaats. Een levendig, ongedwongen voorprogramma vol live-optredens door onze eigen musici en interviews met solisten en dirigenten. De Starter vindt plaats in de Havenfoyer op de eerste verdieping, is gratis toegankelijk en begint om 13.30 uur.

Over dit concert

Antony Hermus, dirigent
Antje Weithaas, viool

Van Dun – Nieuw werk
Mendelssohn – Vioolconcert
Bruckner – Symfonie nr. 7

€26 | €33 | €38 | €47