Symphonic Junction:
Passie in het Paard - Afgelast

vrijdag 10 april,20:15 uur
Paard, Den Haag

Bestel kaarten NAAR AGENDA

Update Coronavirus

Op 12 maart 2020 is bekendgemaakt dat er nieuwe maatregelen getroffen dienen te worden in het kader van het Coronavirus. Alle evenementen zijn per direct afgelast. Zo ook dit concert. Deze maatregelen gelden tenminste tot en met 1 juni a.s.

Indien je kaarten voor een concert van ons hebt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Oud verhaal van nu

Hoe mooi Bachs Matthäus Passion ook is, met drie uur is het wel echt een heel lange zit! Daarom stak het Koperensemble uit het Residentie Orkest dit eeuwenoude verhaal in een nieuw jasje: korter en net zo indrukwekkend. Het bijna 300 jaar oude stuk van Bach over de laatste dagen van Jezus Christus wint in Nederland ieder jaar weer aan populariteit. De première van deze versie van het Residentie Koperensemble was twee jaar geleden dan ook een groot succes en vroeg om een reprise. Het ensemble, aangevuld met slagwerkers en enkele zangers, is een prachtige bewerking op de noten van Bach en de woorden van Mattheus. Een beknopte versie van de Matthäus Passion zoals je die nog nooit hebt gehoord!

Over dit concert

Sander Teepen, dirigent
Rochelle Deekman, verteller
Jeannette van Schaik, sopraan
Marjolein Niels, mezzosopraan
Stephan Adriaens, tenor
Wiebe-Pier Cnossen, bariton
Pepijn Cladder, regisseur
Willem van Merwijk, arrangeur
Floortje Schoevaart, hertaling
Koperensemble Residentie Orkest

€21 (alleen staanplaatsen)

Bestel kaarten

Een concert met staanplaatsen
Paard is een poppodium, hetgeen betekent dat de zaal geen zitplaatsen maar staanplaatsen heeft. Voor mensen die slecht ter been zijn kunnen we een uitzondering maken. Indien u voor een mindervalide zitplaats of rolstoelplaats in aanmerking wil komen, graag zo snel mogelijk contact opnemen hierover, dit kan tot 48 uur voor aanvang van het concert via info@paard.nl. Geef in de mail duidelijk aan onder welke naam u de zitplaats wil reserveren en voor welke editie van Symphonic Junction. Let op: er zijn een beperkt aantal mindervalide plaatsen beschikbaar.