Rise to the Rhythm
Work-out

maandag 16 september,19:30 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

NAAR AGENDA

Ervaar tijdens deze work-out hoe ritme je opstuwt zodat je net dat beetje extra kan geven. Residentie Orkest, Haag Atletiek & Zuiderstrandtheater dagen je uit om op 16 september je training te starten op het podium van het Zuiderstrandtheater.

– Verrassende, opzwepende work-out
– Mét LIVE percussionisten
– Op het podium van het Zuiderstrandtheater.
– Gratis toegang en deelname!
– Reserveren is niet nodig, loop lekker binnen.

Alle informatie

Gratis toegang en deelname! Reserveren is niet nodig, loop lekker binnen

19.15: Inloop
19.30: Start work-out
19.50: Einde work-out

Zuiderstrandtheater
Houtrustweg 505

Meike Portegies

De work-out staat onder de bezielende leiding van Meike Portegies. Deze powervrouw is professioneel salsadanser en mobiliteitstrainer. Als zij klaar is begin je soepel en vol energie aan je training.

Steven Brezet

Percussionist Steven Brezet en zijn vrienden zwepen je op en zorgen dat je het ritme tot diep in je lichaam voelt.  Steven speelde afgelopen jaar voor een miljoenenpubliek tijdens het Braziliaanse carnaval, dus maak je borst maar nat.

Over Haag Atletiek
Met 1.700 leden is HAAG Atletiek bijna de grootste sportvereniging van Den Haag. Bij ons wordt atletiek beoefend in de volle breedte van de sport. Van kogelstoten en speerwerpen tot sprinten en lange afstand, met een aanbod voor jeugd tot en met 55+.

Muziektips voor bij het sporten?

Wil je sporten op muziek maar weet je niet wat je moet kiezen? Enkele musici van het Residentie Orkest helpen je met hun top 5. Luister hier naar de tips van o.a. Tanja Trede en Hilje van der Vliet.

Boléro

Rise to the Rhythm

Samen met jou gaat het Residentie Orkest op zoek naar wat ritme kan betekenen.  Check ons magazine, onze site of kom op zaterdag 21 september naar het concert om de ontembare kracht van ritme te ervaren.

Lees verder