Sjostakovitsj 11 - Geannuleerd

vrijdag 29 januari,20:00 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

NAAR AGENDA

Wegens de maatregelen omtrent Covid-19 is dit concert geannuleerd. Mocht u kaarten hebben voor dit concert, dan ontvangt u zo snel mogelijk bericht van de kassa van de Zuiderstrandtheater over de verdere afwikkeling.

Onze artist in residence Yeol Eum Son kruipt in de handen van Beethoven. Zijn lyrische Vierde pianoconcert raakte na een succesvolle première in vergetelheid, maar kreeg dankzij Felix Mendelssohn weer de aandacht die het verdient. Daarna dirigeert Joshua Weilerstein de indrukwekkende Tiende symfonie van Sjostakovitsj. Die vertelt het bloederige verhaal van de mislukte revolutie in het Rusland van 1905. Bereid je voor op spectaculaire en huiveringwekkende klanken.

Een compleet avondje uit!
Kaartjes zijn inclusief garderobe, koffie/thee en drankje tijdens de pauze.

Kom naar de starter
Voorafgaand aan de concerten op vrijdagavond vindt de Starter plaats. Een levendig, ongedwongen voorprogramma vol live-optredens door onze eigen musici en interviews met solisten en dirigenten. De presentatie is in handen van onze musici. De Starter vindt plaats in de Havenfoyer op de eerste verdieping, is gratis toegankelijk en begint om 19.15 uur.

Over dit concert

Joshua Weilerstein, dirigent
Yeol Eum Son, piano

One Minute Symphony
Beethoven – Pianoconcert nr. 4
Sjostakovitsj – Symfonie nr. 11 ‘Het jaar 1905’

€27 | €39 | €48 | €55