Lazy Sunday:
La douce France

zondag 11 maart,11:00 uur
Zuiderstrandtheater, Den Haag

NAAR AGENDA

Touché!

Zondagochtend lekker lang in bed blijven liggen? Geen sprake van! Echt genietend door het weekend ga je op een paar meter afstand van het strand. Onze musici en solisten hebben speciaal voor jou een niet te versmaden symfonisch ontbijt bereid. Een klankenpalet als een knapperig muzikaal croissantje met een glaasje versgeperste romantische frisheid. Niets is zo lekker wakker worden als de Lazy Sunday met het Residentie Orkest.

Wij zorgen voor een goede start van je ochtend.
Voorafgaand aan het concert staat er koffie, thee, jus d’orange en iets lekkers te eten voor je klaar.

La Douce France
In haar eerste ontmoeting met onze eigen Nicholas Collon neemt pianiste Ingrid Fliter je mee op een vroege voorjaarsvakantie naar het zuiden. Fliter lijkt met haar prachtige touché wel geboren voor Chopin. Naast zijn eerste pianoconcert beleven we kleurrijke, enerverende Franse orkestmuziek van de onovertroffen meesters Debussy en Ravel.

Muzikale kinderworkshop

Niets moet op Lazy Sunday. Een oppas regelen ook niet, want kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen tijdens het concert voor slechts €3.50 deelnemen aan een leuke muzikale workshop. Vandaag leren de kinderen een lied met begeleiding van slaginstrumenten. Na afloop van het concert voeren ze dit natuurlijk ook uit voor de ouders. Vink bij het bestellen van de tickets de muzikale workshop aan, dan zijn je kinderen verzekerd van een plekje.

Over dit concert

Nicholas Collon, dirigent
Ingrid Fliter, piano

Debussy – Iberia uit ‘Images’
Chopin – Pianoconcert nr. 1
Ravel – La valse