Covidmaatregelen: informatie over uw concertbezoek

We zijn enorm verheugd dat we dankzij de nieuwe versoepeling van de covidmaatregelen vanaf eind augustus weer live voor u kunnen spelen. Het Residentie Orkest werkt aan een alternatieve programmering waarbij de musici en publiek 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Deze programmering wordt steeds per twee maanden aangepast.

In het Zuiderstrandtheater en in de Nieuwe Kerk is de beperkte capaciteit van respectievelijk 200 en 100 bezoekers meer dan voldoende ruimte om afstand tot elkaar te bewaren. Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw bezoek aan het Residentie Orkest. In samenwerking met het Zuiderstrandtheater proberen we deze vragen – van het kopen van kaarten tot het moment dat u het gebouw na het concert weer verlaat – te beantwoorden. 

Naar de FAQ

Heeft u na het lezen van de informatie toch nog vragen? Neem dan contact op met de kassa van het Zuiderstrandtheater via kassa@zuiderstrandtheater.nl of telefonisch van di t/m vr tussen 13.00 uur en 17.00 uur, tel. 070 88 00 333. Let op! Vanwege de zomerstop is de kassa van 25 juli t/m 17 augustus 2020 gesloten. Het Residentie Orkest is in de zomer bereikbaar via info@residentieorkest.nl.

GA TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT