Covidmaatregelen: informatie over uw concertbezoek

Update Covid-19: Alle concerten t/m 11 decemer geannuleerd

Tot onze spijt zijn wij genoodzaakt om de concerten van het Residentie Orkest in het Zuiderstrandtheater en Fokker Terminal tot en met vrijdag 11 december 2020 te annuleren. Wegens de maatregelen tegen de verspreiding van het Covid-19 virus kunnen de geplande concerten helaas niet doorgaan.

Mocht u kaarten hebben voor een concert in deze periode, dan neemt de kassa van het Zuiderstrandtheater zo snel mogelijk contact met u op over de verdere afwikkeling. Om overbelasting te voorkomen, doen wij het dringende verzoek op dit moment geen contact op te nemen met onze klantenservice of de kassa van het Zuiderstrandtheater. We verwachten op korte termijn meer helderheid te kunnen verschaffen over de concerten vanaf december.

Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw bezoek aan het Residentie Orkest. In samenwerking met het Zuiderstrandtheater proberen we deze vragen – van het kopen van kaarten tot het moment dat u het gebouw na het concert weer verlaat – te beantwoorden.  

 

Naar de FAQ

Heeft u na het lezen van de informatie toch nog vragen? Neem dan contact op met de kassa van het Zuiderstrandtheater via kassa@zuiderstrandtheater.nl of telefonisch van di t/m vr tussen 13.00 uur en 17.00 uur, tel. 070 88 00 333.

GA TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT