Covidmaatregelen: informatie over uw concertbezoek

Maandag 14 december 2020 is van overheidswege bekendgemaakt dat er strengere maatregelen getroffen dienen te worden om verdere verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. Tot onze spijt betekent dit dat alle concerten tot 9 februari 2021 geannuleerd worden. Indien je kaarten voor dit concert hebt zal de kassa van het Zuiderstrandtheater contact met je opnemen over de verdere afhandeling.

De onzekerheden van deze periode dagen ons uit om maximale flexibiliteit te zoeken. De nieuwe, aangepaste programmering vanaf januari 2021 maken wij daarom steeds per maand bekend. Ook de kaartverkoop start per maand. In onze concertagenda vindt u altijd de actuele programmering.

Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw bezoek aan het Residentie Orkest. In samenwerking met het Zuiderstrandtheater proberen we deze vragen – van het kopen van kaarten tot het moment dat u het gebouw na het concert weer verlaat – te beantwoorden.  

Naar de FAQ

Heeft u na het lezen van de informatie toch nog vragen? Neem dan contact op met de kassa van het Zuiderstrandtheater via kassa@zuiderstrandtheater.nl of telefonisch van di t/m vr tussen 13.00 uur en 17.00 uur, tel. 070 88 00 333.

GA TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT