Covid-19 en kaartverkoop seizoen 2020-2021

Heb je kaarten voor een of meerdere concerten van het Residentie Orkest Den Haag voor seizoen 2020-2021? Hieronder lees je meer informatie over de concerten en de kaartverkoop.

Concerten van het Residentie Orkest in najaar 2020

Het Residentie Orkest werkt aan een alternatieve programmering waarbij de musici 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Deze programmering wordt per twee maanden aangepast. De nieuwe programmering voor augustus tot en met oktober 2020 wordt is inmiddels bekend gemaak en te vinden in onze agenda. Indien je kaarten in je bezit hebt voor een van de concerten aan het begin van het seizoen, word je als eerste ingelicht over de nieuwe invulling van de concerten. Wij annuleren het oorspronkelijke concert en betalen je het betaalde bedrag terug.  De afhandeling van de annuleringen en de communicatie over de aangepaste programmering vindt plaats in fases. Het kan dus even duren voordat je van ons hoort. Je ontvangt altijd een persoonlijke e-mail.

Verkoop abonnementen en losse kaarten seizoen 2020/2021 tijdelijk stilgezet

Omdat nu nog veel informatie niet bekend is, hebben we de verkoop van abonnementen, passe-partouts en losse kaarten voor 2020/2021 stilgezet. Heb je al kaarten voor concerten tot en met juni 2021, dan ontvang je persoonlijk bericht van ons zodra er meer bekend is. Kaarten voor concerten van seizoen 2020/2021 blijven voorlopig geldig.

Deze pagina voorzien we van nieuwe informatie indien nodig.