Workshops basisonderwijs

Educatieprogramma voor het basisonderwijs

Een musicus in de klas: inspirerend, ondersteunend en ontzorgend. Onze professioneel getrainde musici verzorgen een complete les op elk niveau en voor elke leeftijd, we nemen zelfs  de instrumenten mee. Eenvoudig af te spreken en het hele jaar inzetbaar.

Er is keuze uit een gevarieerd aanbod: van meer informatieve lessen zoals Musicus in de klas, tot actief musicerende workshops zoals spelen en componeren in Muzikaal Verhaal of muzikaal leiding geven in Mini Maestro’s. Onze lessen of workshops zijn – ongeacht de inhoud – altijd interactief; het is juist de interactie tussen de leerling en de musicus die het bezoek waardevol, inspirerend en memorabel maakt.

Helemaal bijzonder is een bezoek aan het orkest tijdens een repetitie: Go RO. Uit de vertrouwde omgeving in de wereld van de muziek worden gezogen. Een langer of korter bezoek, maar altijd met een muzikale activiteit.

Bekijk ons complete cursusaanbod

Heb je interesse gekregen in een muzikale workshop van het Residentie Orkest? Download dan onze brochure met alle cursusmogelijkheden voor het complete overzicht. De brochure download je als een makkelijk printbare pdf. Eén druk op de knop hieronder is voldoende, we vragen niet naar je e-mailadres.

Download onze workshopbrochure

Vraag workshop aan

Ben je enthousiast geworden over onze workshops en wil je er graag één boeken? Vul dan het onderstaande formulier in en onze educatieafdeling neemt zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken. Op deze manier kunnen we het beste rekening houden met je wensen en goed inspelen op de behoeften van de klas.