Bezoek een concert

Schoolvoorstellingen

Onze schoolvoorstellingen zijn speciaal geschreven voor kinderen uit het basisonderwijs en betrekken de leerlingen bij de voorstelling. Hieronder vind je alle voorstellingen die we dit seizoen aanbieden. Via het formulier onderaan aan de pagina bestel je gemakkelijk tickets voor de hele klas. Vul hem in, en we nemen zo snel mogelijk contact op om de boeking definitief te maken.

Onze voorstellingen zijn altijd €8 per leerlingen en worden op verschillende momenten tijdens schooltijden en locaties aangeboden. Zo kun je zelf kiezen wat het beste werkt voor je klas. Selecteer een voorstelling in het formulier onder aan de pagina om alle speeltijden te zien.

De vergeten droom

Joes heeft één van zijn mooiste dromen ooit vergeten! In het ‘Droomrijk’ gaat hij opzoek naar zijn ‘Vergeten Droom’.  Daar zal Joes eerst, samen met de leerlingen, de juiste muziek moeten laten klinken om zijn ‘Vergeten Droom’ tot leven te wekken. Maar of dat gaat lukken?

Theater De Vaillant en Laaktheater
20 en 27 mei 2019
Groep 1 t/m 4
Zie formulier voor speeltijden

Bestel kaarten

Rare Riedeltjes

Een groep vrienden maakt elke dag samen muziek. En ze spelen ook al heel lang dezelfde deuntjes. Op een dag komt er een vreemdeling langs, die speelt hele rare riedeltjes! En op hele andere instrumenten! Is die vreemdeling echt zo raar of is hij juist welk leuk? Heb je per se woorden nodig om elkaar te begrijpen of kan het ook met muziek?

Theater De Vaillant en Theater Dakota
13 mei 2019
Groep 5 t/m 8
Zie formulier voor speeltijden

Bestel kaarten

Bestel kaarten voor de hele klas