Bij het Orkest

Neem een kijkje achter de schermen

Ontdek hoe een orkest werkt. Breng een bezoek aan onze repetitieruimte, of loop met de klas mee tijdens een concertavond. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Go RO

Tijdens een repetitie met je neus boven op de instrumenten, vragen stellen aan een musicus van het orkest, gevolgd door workshops instrumenten uitproberen.

Praktische informatie
Repetitieruimte Meppelweg of Zuiderstrandtheater
50 dagen beschikbaar
1 x 2,5 uur
€ 225 per klas

Vraag workshop aan

Lunchconcert met workshop

Tijdens een concert komt de magie van muziek pas écht tot leven. Het lunchconcert van 30 minuten wordt voorafgegaan door een inspirerende en actieve workshop van 1,5 uur door een van onze musici. De workshop is gericht op het programma van het concert of op de inhoudelijke vraag van de school.

Praktische informatie
Zuiderstrandtheater
1 x 2,5 uur
7 vrijdagen beschikbaar.
€ 4 per leerling

Vraag workshop aan

Avondconcert met Starter

Tijdens een concert komt de magie van muziek pas écht tot leven. Het concert wordt voorafgegaan door de Starter: een levendig, ongedwongen voorprogramma vol liveoptredens door onze eigen musici en interviews met solisten en dirigenten. De presentatie is in handen van een van onze musici.

Praktische informatie
Zuiderstrandtheater
1 x 3 uur
Iedere vrijdagavond beschikbaar. Kijk voor data in onze agenda.
€ 10 per leerling
Geschikt voor alle leerlingen

Vraag workshop aan

Avondconcert met workshop

Tijdens een concert komt de magie van muziek pas écht tot leven. Het concert wordt voorafgegaan door een inspirerende en actieve workshop van 1,5 uur gegeven door een van onze musici. Na afloop weten de leerlingen alles over de compositietechnieken van het stuk dat ze daarna gaan horen.

Praktische informatie
Zuiderstrandtheater
1 x 4 uur
Data in overleg
€ 14 per leerling
Met name geschikt voor de bovenbouw en examenklassen.

Vraag workshop aan