Schoolvoorstellingen

Educatieprogramma voor het voortgezet onderwijs

Waar beleef je klassieke muziek nou beter dan tijdens een concert van een symfonieorkest? Neem de hele klas mee naar een van de concerten. Bijvoorbeeld een schoolvoorstelling: deze zijn perfect voor de brugklas; ze vallen onder schooltijd, duren niet te lang en zijn speciaal geschreven voor jongeren.

Wil je je leerlingen liever een volwassen ervaring bieden? Neem ze dan mee naar een reguliere voorstelling van het Residentie Orkest, eventueel te combineren met een leuke, interactieve workshop.

Ons aanbod is afhankelijk van de ontwikkelingen en maatregelen omtrent Covid-19. In samenspraak met de theaters hanteren wij strikte protocollen voor ieders veiligheid bij een concertbezoek. Helaas kunnen we hierom momenteel nog geen reguliere voorstellingen aanbieden. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier je e-mailadres achter.

In het geval van een bezoek van onze musici aan jouw school, worden wij graag op de hoogte gesteld van het protocol van de school zodat wij ons hieraan kunnen aanpassen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen omtrent de reguliere programmering?
Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met je op zodra we meer weten.