Workshops

Educatieprogramma voor het voortgezet onderwijs

Altijd al willen weten hoe het is om met een grote groep professioneel muziek te maken? Hoe voelt het om als dirigent voor een orkest te staan? En krijg jij geluid uit een trompet?

Wij bieden een breed aanbod van muzikale workshops speciaal gericht op middelbare scholieren. Onze professioneel getrainde musici moedigen de leerlingen aan om hun nieuwsgierigheid en creativiteit de vrije loop te laten. Onze workshops zijn altijd interactief: geen lezingen maar gewoon meedoen en muziek maken!

We geven zowel workshops op school als op locatie, bijvoorbeeld bij de repetitie van het orkest, in het theater en zelfs in het Kunstmuseum. Onze docenten zorgen voor de benodigde instrumenten. De workshops zijn eenvoudig aan te vragen, het hele jaar door.

Bekijk ons complete cursusaanbod

Benieuwd naar ons hele aanbod van muzikale lesactiviteiten? Download onze brochure met alle workshopmogelijkheden voor het complete overzicht. De brochure download je als een makkelijk printbare pdf. Eén druk op de knop hieronder is voldoende, we vragen niet naar je e-mailadres.

Download onze workshopbrochure

Vraag workshop aan

Ben je enthousiast geworden over onze workshops en wil je er graag één boeken? Vul dan het onderstaande formulier in en onze educatieafdeling neemt zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken. Op deze manier kunnen we het beste rekening houden met je wensen en goed inspelen op de behoeften van de klas.