Workshops

Educatieprogramma voor het voortgezet onderwijs

Workshops van het Residentie Orkest: inspirerend, ondersteunend en ontzorgend. Onze professioneel getrainde musici verzorgen een complete les op elk niveau en voor elke leeftijd. Eenvoudig af te spreken en het hele jaar inzetbaar.

Wij bieden een breed aanbod van muzikale workshops speciaal gericht op middelbare scholieren. Onze professioneel getrainde musici moedigen de leerlingen aan om hun nieuwsgierigheid en creativiteit de vrije loop te laten. Onze workshops zijn altijd interactief: geen lezingen maar meedoen en muziek maken!

We geven zowel workshops op school als op locatie, bijvoorbeeld bij de repetitie van het orkest, in het theater en zelfs in het Kunstmuseum. De workshops zijn eenvoudig aan te vragen, het hele jaar door.

Bekijk ons complete workshopaanbod

Benieuwd naar ons hele aanbod van muzikale lesactiviteiten? Download onze brochure met alle workshopmogelijkheden voor het complete overzicht. De brochure download je als een makkelijk printbare pdf. Eén druk op de knop hieronder is voldoende, we vragen niet naar je e-mailadres.

Download onze workshopbrochure

Covid-19

Ons aanbod is afhankelijk van de ontwikkelingen en maatregelen omtrent Covid-19. Wij hanteren voor ieders veiligheid strikte protocollen bij bezoeken aan onze repetitielocaties. Wij stellen je hiervan op de hoogte. In het geval van een bezoek van onze musici worden wij graag op de hoogte gesteld van het protocol van de school zodat wij ons hieraan kunnen aanpassen.

Vraag workshop aan

Ben je enthousiast geworden over onze workshops en wil je graag boeken? Vul dan het onderstaande formulier in en onze educatieafdeling neemt zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken. Op deze manier kunnen we het beste rekening houden met je wensen en goed inspelen op de behoeften van de klas.