Exclusief concert op maat

Uw bedrijf in de hoofdrol

Het Residentie Orkest verzorgt een exclusief concert alleen voor uw genodigden. Dit kan een bestaand concert zijn dat u exclusief uitkoopt voor uw gasten. Op deze manier is het mogelijk een concert aan te bieden geheel in stijl van uw bedrijf of instelling.

Daarnaast kunnen wij ook een op maat gemaakt muzikaal programma aanbieden passend bij uw wensen. Dit programma kunnen wij verzorgen op de locatie van uw keuze. Natuurlijk denken we graag mee met u over de inhoud van uw evenement zoals randprogrammering met interessante sprekers. Wij werken samen met de beste cateringpartners zodat wij alles optimaal voor u kunnen verzorgen.

Met D&B Eventmarketing organiseerden we een geslaagd event rond het thema ‘kerstgedachte’ in het DeLaMar Theater. Zeshonderd genodigden genoten van optredens van zangeres Ellen ten Damme, harpist Remy van Kesteren, het Residentie Orkest en andere artiesten.

Lisanne Geldof – D&B Eventmarketing:

 

“Het is een feestje om met zulke professionals met liefde voor het vak te mogen samenwerken”

Contact

Bent u geïnteresseerd in een exclusief concert op maat? We denken graag met u mee om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Neem contact op met ons team Development & Relations. Zij helpen u graag verder.

Inge Kluin
Development & Relations
Inge.kluin@residentieorkest.nl
070 8800 218