Workshop en optredens

Onze musici op uw event

Het Residentie Orkest organiseert workshops voor bedrijven waarbij overeenkomsten worden gezocht tussen het bedrijfsleven en onze kunstvorm. Denk hierbij aan thema’s als leiderschap, (non-verbale) communicatie en samenwerken. Een passend programma met eventuele gastsprekers wordt in goed overleg met u samengesteld.

Masterclass Dirigeren: een nieuwe kijk op leiderschap

 

Hoe stel je een topteam samen? Wat moet je doen om al die ontelbare ongrijpbare variabelen in een orkest samen te laten komen tot één fenomenaal geheel? Op welke wijze motiveer je toptalent om zich in dienst te stellen van het team? En het allerbelangrijkste: hoe doe je dat zonder woorden? Dit soort vragen worden beantwoord tijdens de Masterclass Dirigeren.

Tegelijkertijd ervaart u de magie van muziek en kunt u kennismaken met musici van het Residentie Orkest. Zij zullen actief deelnemen in de workshop en ook vragen beantwoorden. Uiteraard mogen de deelnemers ook zelf voor de musici staan om het dirigentschap te ervaren. A once in a lifetime experience!

Neem contact op

Muziek op locatie

 

Wilt u uw evenement complementeren met livemuziek? Een ensemble van onze topmusici staat voor u klaar. U kunt denken aan een spectaculaire opening van onze slagwerkers of een inspirerend intermezzo. Uiteraard denken we graag met u mee zodat wij het perfecte programma voor u kunnen verzorgen.

Bekijk de bedrijfsfilm van het 100 jarig bestaan van LIAG en ervaar welke rol muziek kan spelen tijdens uw evenement. Op de achtergrond hoort u muziek van een trio van het Residentie Orkest. Zij speelde voor deze gelegenheid een stuk van 100 jaar geleden en een stuk uit het jubileumjaar 2019.

Neem contact op

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met ons team Development & Relations. Zij helpen u graag verder.

Niek te Stroete
Development & Relations
Niek.teStroete@residentieorkest.nl
070 8800 216