Evenementen & Workshops

Hoe kunnen we elkaar verrassen?

Een strijkersensemble op kantoor. Een masterclass non-verbaal communiceren. Onze bedrijfsevenementen en workshops zijn al net zo veelzijdig en verrassend als de muziek die we ten gehore brengen.

Relatie-event op maat

Trakteer uw relaties of medewerkers op een concert naar keuze, bijvoorbeeld in het Zuiderstrandtheater of het Paard. En wat dacht u van een ontvangst met walking dinner, lezing over muziek en het brein, of exclusieve ontmoeting met de dirigent, solist of verschillende musici? Het zijn slechts enkele van de mogelijkheden.

Optreden op locatie

Een ensemble van onze topmusici als opening van uw bedrijfsevent of tijdens een luxe diner of borrel. Maar ze komen net zo lief bij u langs op kantoor om een creativity boost te verzorgen. Wedden dat dat iedereen weer fris aan de slag gaat na deze ervaring.

Compleet evenement

Wilt u iets exclusiefs? Laat ons uw complete evenement organiseren. Hiervoor bundelen we onze krachten met een evenementenbureau voor een programma dat gegarandeerd verrast

Workshops

Een workshop in de concertzaal is al bijzonder, maar bij de masterclass Dirigeren staat u ook zelf op de bok om het dirigentschap te ervaren. In deze enerverende masterclass laat onze dirigent zien hoe je met non-verbale communicatie een heel orkest aanstuurt. Zeer interessant voor wie eens op een andere manier naar leiderschap wil kijken.

Uitstekend verzorgd

Of het nu gaat om een concertbezoek met extra’s, een ensemble, een compleet evenement of een workshop: vanzelfsprekend kunt u rekenen op uitzonderlijke gastvrijheid en een sfeervolle ambiance in een uitstekend verzorgde setting. Precies zoals u dat van ons gewend bent.

Onvergetelijk

Heeft u een idee voor een evenement of workshop? We denken graag met u mee om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Geïnteresseerd

Neem dan contact met ons op via het onderstaand formulier. Inge Kluin zal alle mogelijkheden met u bespreken.