Grote Toeters & Bellen Show

Neem je opa of oma mee!

Familieavontuur in majeur!

Een gezellige ochtend waar kleine én grote kinderen ervaren hoe leuk klassieke muziek kan zijn. Stilzitten en luisteren? Ja, af en toe. Maar voor de rest is er vooral veel interactie tussen het orkest en de zaal. Na afloop mogen alle kinderen instrumenten uitproberen met musici van het orkest. Onze concerten zijn leuk voor de hele familie.

Programmering t/m november 2020

Wegens corona zijn er momenteel nog geen kinderworkshops gepland. Maar houd de website in de gaten om er als eerste bij te zijn wanneer de workshops weer worden georganiseerd.

Lazy Sunday kinderworkshop

Niets moet op Lazy Sunday. Een oppas regelen ook niet, want kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen tijdens onze Lazy Sunday concerten voor slechts €3.50 deelnemen aan een leuke muzikale workshop. De kinderen leren bijvoorbeeld een lied met begeleiding van slaginstrumenten. Na afloop van het concert voeren ze dit natuurlijk ook uit voor de ouders. Vink bij het bestellen van de tickets de muzikale workshop aan, dan zijn je (klein)kinderen verzekerd van een plekje.

Het Stadsorkest

Heb je les op een instrument bij de Residents of elders? Speel je graag met anderen? Vind je het leuk om op te trreden op kleinere en grotere podia en zelfs samen met het Residentie Orkest? Schrijf je dan in en kom naar de eerstvolgende repetitie. Neem je instrument mee! Wij zorgen voor een lessenaar.

Meer informatie