Viotta Kring

Zo mooi klinkt geven

Het Residentie Orkest is al meer dan 115 jaar úw orkest in Den Haag. De liefde voor symfonische muziek drijft ons om iedereen in deze stad te willen bereiken en inspireren met de mooiste muziek. Zonder u hadden we dit nooit gekund; samen zijn we het muzikale hart van deze stad. Laten we onze talenten, tijd, inzet en financiën blijven bundelen om juist die hele speciale muzikale en maatschappelijke doelen te realiseren. Doneer, en ervaar hoe mooi geven kan klinken.

Word deel van de Viotta Kring

Met uw donatie vanaf €1.000 wordt u deel van de Viotta Kring, vernoemd naar dirigent Henri Viotta. Als grondlegger van het Residentie Orkest in 1904 geloofde hij als geen ander in de noodzaak van een uitzonderlijk orkest in Den Haag en in de impact van muziek op de samenleving. Mede dankzij de steun van de Viotta Kring houden we zijn ambitie levend en is het mogelijk om symfonische muziek uit te voeren op het allerhoogste niveau voor iedereen in Den Haag. Dus niet alleen in de concertzaal, maar bijvoorbeeld ook in verzorgingstehuizen en in de Haagse wijken.

Uw gift maakt het volgende mogelijk voor het Residentie Orkest:

– De beste musici blijven op het hoogste niveau presteren
– Met de beste instrumenten en dirigenten.
– The Residents kunnen binnen vijf jaar uitbreiden van negen naar dertig scholen.
– Jong talent krijgt de kans zich te ontwikkelen.
– Onze muziek wordt nog toegankelijker voor mensen die niet met klassieke muziek in aanraking komen.

Wat doen we graag voor u terug:

– Drie maal per jaar nodigen we u uit voor prachtige Viotta-avonden
– U bent als eerste op de hoogte van events en nieuws
– Donateurs vanaf €5.000,- per jaar worden door artistiek directeur Sven Arne Tepl uitgenodigd voor exclusieve evenementen.

Contact

Heeft u vragen over schenken aan het Residentie Orkest? Neem contact op met ons team Development & Relations. Zij helpen u graag verder.

Inge Kluin
Inge.kluin@residentieorkest.nl
070 8800 218