Mahler Walks

Mahler 1 is de perfecte reismuziek. Zelfs zonder ergens heen te gaan. Het nodigt je uit mee op pad te gaan, je te laten verrassen, te ontsnappen aan het alledaagse. Ga mee naar buiten, meander door bossen en velden. Geniet van het onbekende, laat bestaande gedachtes indalen en nieuwe ideeën ontstaan. Sluit je ogen en laat Mahler je inspireren tot jouw wandeling. Je weet nooit wat je tegenkomt.

The Mahler Walks

Elke wandeling begint met een eerste stap, dus we geven je graag de perfecte kans om die stap te zetten. Twee wandelexperts hebben wandelingen van zo’n vijf kilometer samengesteld met Mahlers Eerste Symfonie als inspiratie!

The Mahler Walks zijn twee zeer van elkaar verschillende wandelingen waarin de gidsen je ogen en oren openen zodat je de stad of de natuur op een nieuwe manier zelf kan ontdekken met Mahler 1 als kompas.
We raden je van harte aan de wandelingen alleen of met één huisgenoot te lopen.

Bekijk de beide wandelingen hieronder.

Verdiep je verder in Mahler 1

Lees verder met een van deze artikelen en zet Mahler aan op Spotify.

Aanvoerder contrabas Frank Dolman had bij Mahler 1 een heel belangrijke rol gespeeld als contrabassist. Hij vertelt er graag over, illustreert het met zijn contrabas en deelt zijn favoriete uitvoering van Mahler 1.