Mahler Walks with Remco Dörr

Ontdek de verborgen pareltjes van het Haagse centrum

Remco Dörr is een begrip in Den Haag. Hij is al zeventien jaar CITY HOST en kent de stad van binnen en van buiten. Hij kan als geen ander deuren openen naar plekken die anders voor het oog verborgen blijven. Zijn missie: iedereen, van toeristen tot Hagenaars, laten zien hoe prachtig Den Haag is.

Locatie: Centrum Den Haag
Begin en eindpunt: Galerij Prins Willem V, Buitenhof
Afstand: 4,3 km

Download deze wandeling.

Over Remco’s Mahler Walk


Remco: “Den Haag is de derde stad van Nederland en wordt wat onderschat. Met deze Mahler Walk wil ik laten zien dat dit geheel onterecht is. In de muziek van Mahler reis je naar onbekende plekken. In het ‘echte leven’ denk je dan al gauw aan een vliegreis, een ver land, hoge bergen, bounty stranden… Maar dit kun je ook gewoon in je eigen stad ervaren. Den Haag heeft zoveel onverwachte en mooie plekken. Denk aan de prachtige Art Nouveau-gebouwen en het Indische verleden. Een aantal van deze verborgen parels heb ik in deze wandeling gebundeld zodat je ze allemaal kan ontdekken. Al lopend zie je zoveel meer dan wanneer je op je fiets, tram of auto door de stad raast. Ik raad je aan veel naar boven te kijken, om hoekjes en door deurtjes te gaan. Zo beleef je een reis van een uur in eigen stad. Start wanneer je maar wilt en verwonder je”

Download de wandelingen

Wil jij op pad met Mahler en Remco? Vul het formulier hieronder in en we sturen de wandelroute direct naar je email toe.
In deze email vind je ook de wandelroute met Barbara.