Ondernemen met muziek

Laat zien waar je voor staat

Als bedrijf of organisatie wil je laten zien waar je voor staat. Dat je onderdeel bent van de samenleving. Dat je de waarden van die samenleving koestert en steunt.

Dat is precies de reden dat bedrijven als HTM, Rabobank Den Haag, Hoogsteder&Hoogsteder, Kröller Assurantiën, BAS Consultancy en Nationaal Register het Residentie Orkest sponsoren. Hun steun is onmisbaar om het Residentie Orkest op de lange termijn vitaal te houden, aan de top van het Nederlandse cultuurleven. Met innovatieve programma’s die een waardevolle bijdrage leveren aan onze samenleving. Daarbij biedt het sponsoren van het Residentie Orkest verschillende interessante mogelijkheden voor bedrijven en organisaties.

Voordelen van sponsorschap

– Grote zichtbaarheid in Den Haag en omstreken (het Residentie Orkest heeft jaarlijks 100.000 bezoekers en bereikt 30.000 leerlingen met educatieve programma’s).
– Exclusieve ontvangstmogelijkheden voor medewerkers en relaties.
– De concerten en evenementen van het orkest vormen een uitstekende ontmoetingsplaats voor Haagse bedrijven, bestuurders, diplomaten en politici.
– Sponsors zijn verenigd in de Business Circle, een netwerk van Haagse ondernemers die elkaar regelmatig treffen bij de concerten en andere gelegenheden van het Residentie Orkest.
– Het jaarlijkse Sponsorgala is het belangrijkste relatie- en netwerkevenement van Den Haag en omstreken.

Interesse?

Voor zakelijke arrangementen, workshops of partnerships, neem contact met ons op via sales@residentieorkest.nl.