Partnerships & Sponsoring

Wat kunnen we van elkaar leren?

Het Residentie Orkest kan niet zonder sterke partners. We zoeken partijen die niet alleen het krachtigste cultuurmerk van Den Haag steunen, maar die meer willen. Die met ons meedenken. Wederzijdse kennisoverdracht. Synergie.

Tweerichtingsverkeer

Als partner van het Residentie Orkest staat u niet op afstand: we betrekken uw organisatie bij de onze. Sowieso bent u welkom achter de schermen. Denk bijvoorbeeld aan speciale ontmoetingen met dirigenten, solisten en musici. Uit ervaring weten we dat door die kruisbestuiving tussen verschillende werelden de mooiste ideeën ontstaan. Ook staan we open voor de inzet van diensten binnen onze organisatie. We zien onze partnerships echt als tweerichtingsverkeer.

Voordelen van een partnerschap

• U bereikt onze 128.000 jaarlijkse bezoekers. Dat genereert veel extra naamsbekendheid.
• Door onze maatschappelijke projecten te steunen, zoals leerorkest The Residents en concerten in verzorgingstehuizen, geeft u handen en voeten aan het MVO-beleid van uw organisatie.
• Exclusieve evenementen voor partners, bijzondere ontmoetingen, voorrang op de beste plaatsen in de concertzaal.

Er zijn verschillende (maatwerk)manieren om uw organisatie aan het Residentie Orkest te verbinden. Voor informatie over sponsormogelijkheden of partnerships, neem contact op met

Inge Kluin, Manager Sales & Partnerships
sales@residentieorkest.nl
070 88 00 218

Ervaar de synergie van een partnership met het Residentie Orkest