Join Rotary Club The Hague Metropolitan - 11 Mei 2018

Als onderdeel van ons Internationaal project en het tweede International Fellowship weekend nodigt de Rotary Club the Hague Metropolitan u graag uit voor het concert Helden op 11 mei 2018 van het Residentie Orkest.

Het concert: Helden

Naast de verschrikkingen van oorlog bestaan er militaire eer, moed, opofferingsgezindheid en heldendom. De tragiek is misschien wel dat de een niet zonder de ander kan bestaan. Ze wrikken en schuren in het ondraaglijk spannende Celloconcert van Sjostakovitsj. Een volwassen en doorleefd stuk, dat in bekwame handen is bij de internationale topcellist Julian Steckel. En niet te vergeten: het debuut van visionair dirigent Christoph Poppen!

Bestel direct kaarten

U steunt het Medical Center

Geniet van een prachtig concert en steun daarbij ons goede doel; de Rotary Club wil namelijk het Medical Center “Amici del Pantanal” voorzien van tandheelkundige apparatuur. Dit Medical Center behandelt patiënten gratis, aangezien een goede tandverzorging van cruciaal belang is om andere gezondheidszorgen te voorkomen.

A dream you dream alone is only a dream.
A dream you dream together is reality.

Programma

11 Mei 2018

Christoph Poppen, dirigent
Julian Steckel, cello

Beethoven – Overture to ‘Coriolan’
Shostakovich – Cello Concerto no. 1
Bach/Webern – Fuga (Ricercata)
Haydn – Symphony no. 100 ‘Militär’

Programma
19:00 Welkom met koffie en thee
20:00 Concert “Helden”
20:50 Pauze
22:15 Einde van het concert

*Koffie en thee tijdens de ontvangst en drankjes in de pauze zijn bij de prijs inbegrepen. De overige drankjes zijn voor eigen rekening.