Schenken aan het Residentie Orkest

We kunnen niet zonder uw steun

Als donateur steunt u de muzikale doelstellingen van het Residentie Orkest. U kunt aangeven of en welke van onze muzikale doelen u graag wilt steunen. Wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen rond het door u gesteunde doel.

We gebruiken uw steun uitsluitend om de hoogstaande kwaliteit van het Residentie Orkest te waarborgen en klassieke muziek toegankelijk te houden, ook voor de generaties na ons. Wist u dat u uw steun kunt verhogen, soms zelfs verdubbelen, zonder dat het meer kost? Lees hier over de fiscale voordelen van het steunen van het Residentie Orkest.

Doneer direct

Heel bijzonder: fonds op naam

Wanneer u het Residentie Orkest steunt met een fonds op naam, kunt u dit – uiteraard in overleg met ons – geheel naar uw eigen wensen inrichten. U bepaalt de naam van het fonds en beslist in samenspraak met ons over de besteding van uw donaties. Desgewenst nemen wij u de administratieve werkzaamheden uit handen. Bij een bijzondere geste horen ook bijzondere privileges, die we in overleg bepalen.

Heeft u in interesse in een van de mogelijkheden om het Residentie Orkest te steunen? Laat eenvoudig uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.