Zo mooi klinkt geven

Het Residentie Orkest is al meer dan 115 jaar úw orkest in Den Haag. De liefde voor symfonische muziek drijft ons om iedereen in deze stad te willen bereiken en inspireren met de mooiste muziek. Zonder u hadden we dit nooit gekund; samen zijn we het muzikale hart van deze stad. Laten we onze talenten, tijd, inzet en financiën blijven bundelen om juist die hele speciale muzikale en maatschappelijke doelen te realiseren. Doneer, en ervaar hoe mooi geven kan klinken.

Hieronder vindt u meer informatie over hoe u als particulier het orkest direct kunt steunen. Daarnaast is het ook mogelijk om Vriend van het Residentie Orkest te worden, met uw bedrijf lid te worden van onze Business Circle, of het orkest op te nemen in uw testament.

Projecten

The Residents, One Minute Symphony, en de Appeltaartconcerten. Lees hier meer over de projecten die het Residentie Orkest met uw steun kan realiseren.

Viotta Kring

Wilt u zich langdurig verbinden aan het Residentie Orkest? Word deel van de Viotta Kring en ervaar hoe mooi geven kan klinken.

Eenmalige donatie

Doneer direct aan het Residentie Orkest.

Contact

Heeft u vragen over schenken aan het Residentie Orkest? Neem contact op met ons team Development & Relations. Zij helpen u graag verder.

Yolande Zuijdgeest
Development & Relations
Yolande.zuijdgeest@residentieorkest.nl
070 8800 215