Symphonic Friday

Een overdonderend begin van het weekend

Symphonic Friday is onze succesvolste serie. Al jaren. Zowel connaisseurs van de klassieke muziek als niet-kenners van alle leeftijden weten hoe ze het weekend willen beginnen: met een overdonderende muzikale ervaring waarbij je een paar uur kopje onder gaat in de grote symfonische meesterwerken.

Nieuw: word Vriend en ontvang 10% extra korting op de serie Symphonic Friday M!

Wanneer je online boekt en je vaste stoel is niet voor ieder concert beschikbaar, bel dan de kassa van het Zuiderstrandtheater op 070 8800 333. Zij denken graag mee.

Symphonic Friday Vrienden

Als Vriend van het Residentie Orkest profiteer je van 10% korting op de serie Symphonic Friday M. Ben je Vriend en wil je deze serie bestellen? Bel dan naar de kassa via 070-8800333.

Symphonic Friday XL

Wil je alle bij alle vrijdagavonden zijn? Bestel dan Symphonix Friday XL, met niet minder dan veertien meeslepende muzikale belevenissen. Symphonic Friday XL kopers ontvangen twee extra kaarten voor een Residentie Orkest concert naar keuze in het Zuiderstrandtheater, de Nieuwe Kerk, of in het Paard.

Het is niet mogelijk om de waardebon in te zetten voor de Matthaus Passion. U kunt de waardebon wel inzetten voor bijvoorbeeld het Nieuwsjaarsconcert met Paul van Vliet, een Lazy Sunday concert, of natuurlijk iemand meenemen naar een Symphonic Friday concert.

Ook kun je via de kassa abonnementen bestellen. Bel dan naar 070-8800333.