Stage Your Voice

Kijk Stage Your Voice LIVE terug

Op zondag 4 oktober presenteerden de deelnemers van Stage Your Voice 2020 samen met musici van het Residentie Orkest vanuit het Zuiderstrandtheater onderwerpen die zij belangrijk vinden. In diverse kunstvormen verbeelden ze hun persoonlijke verhalen over liefde en kwetsbaarheid, inclusiviteit en eenzaamheid, discriminatie en de moed om tegen de stroom in te zwemmen.

Bekijk de complete registratie

In 2019 is ‘Stage Your Voice’ succesvol van start gegaan, met als doel jongeren uit Den Haag een stem te geven voor een betere stad. Het idee voor ‘Stage Your Voice’ is ontstaan na de klimaatdemonstratie op het Malieveld en de wereldwijde protesten van jongeren. Thema’s geïnspireerd op Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN, die middels muziek hun weg naar het publiek vinden zijn onder andere eenzaamheid, duurzaamheid, mentale gezondheid, discriminatie en seksuele geaardheid.

Met onze culturele en zakelijke partners bieden we Haagse jongeren hulp en kennis van professionele makers, coaches, projectmanagers en communicatiedeskundigen. Wij vragen en enthousiasmeren de jongeren om door middel van podiumkunsten hun ideeën met betrekking tot een mooier Den Haag te laten zien en horen aan een groot publiek op een bekend podium, zoals Parkpop. Met hulp van een breed netwerk ondersteunen we de jongeren om impact te maken met hun boodschap en echt iets in gang te zetten.

Het is de bedoeling om ‘Stage Your Voice’ jaarlijks voort te zetten, met steeds wisselende groepen jongeren. ‘Stage Your Voice’ sluit aan bij de doelen goed onderwijs en klimaatverandering aanpakken.

Werving nieuwe scholen van start!

De aanmelding van MBO-scholen voor de tweede editie van Stage Your Voice is geopend. Wilt u meer informatie ontvangen over Stage Your Voice en welke mogelijkheden er zijn voor uw school, neem dan contact met projectmanager Sanne Tieke