The Hague Grand Gala - Verplaatst naar najaar

HOSTED BY RESIDENTIE ORKEST BUSINESS CIRCLE

Zojuist is bekendgemaakt dat er nieuwe maatregelen getroffen dienen te worden in het kader van het Coronavirus. Evenementen met meer dan honderd personen worden per direct afgelast. Zo ook The Hague Grand Gala. We zoeken naar een nieuwe datum in het najaar en zullen u hierover op de hoogte houden.

Let’s Symphonize the City

 

Op 21 maart 2020 zou The Hague Grand Gala plaatsvinden. waar wij meer dan tweehonderd gasten zouden verwelkomen. Helaas kon het Gala geen doorgang vinden door de maatregelen rondom het coronavirus. Zodra de situatie het toelaat zullen wij een nieuwe datum bekendmaken.

Door deel te nemen aan The Hague Grand Gala ondersteunen bedrijven en particulieren de maatschappelijke projecten van het Residentie Orkest zoals The Residents of de Appeltaartconcerten voor mensen met Alzheimer. Hieronder leest u meer over het The Hague Grand Gala.

Neem deel aan het The Hague Grand Gala

Bent u geïnteresseerd in deelname aan het Gala? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Programma

Verleden en toekomst komen samen: u dineert op het podium van het Lucent Danstheater. Lees hier meer over het unieke programma van de avond.

Deelnemers & Partners

Bekijk hier de deelnemers & partners van het Gala.

Contact

Heeft u vragen over het The Hague Grand Gala? Neem contact op met ons team Development & Relations. Zij helpen u graag verder. 

Inge Kluin
Development & Relations
Inge.kluin@residentieorkest.nl
070 8800 218