The Hague Grand Gala

Symphonize the City - 21 maart 2020

Residentie Orkest Den Haag nodigt u graag uit voor The Hague Grand Gala, hét muziekevenement van 2020. Waar muziek, interessante gasten en bijzondere momenten op één schitterende avond samenkomen. En dat op de meest spraakmakende plek van Den Haag, daar waar over twee jaar het Onderwijs- en Cultuurcomplex zijn deuren zal openen. Op het podium van het Lucent Danstheater krijgt u als eerste een sneak preview van nu al één van de meest bijzondere gebouwen van Europa.

Een avond met verrassende optredens in een aantrekkelijke en prikkelende ambiance. Hét moment waarop sleutelfiguren uit het bedrijfsleven, de politiek en cultuur elkaar ontmoeten. We kijken samen naar de toekomst, waarbij muziek altijd aanwezig is als verbinder, inspirator en motivator.

Beleef samen met uw gasten een unieke avond met het Residentie Orkest tijdens The Hague Grand Gala. Door het kopen van een tafel draagt u niet alleen bij aan een toekomstbestendig Residentie Orkest maar met name aan onze maatschappelijke activiteiten zoals ons educatieve project The Residents of onze Appeltaartconcerten voor mensen met Alzheimer. U maakt direct een verschil. Maak samen met ons Den Haag nóg mooier; let’s symphonize the city!

Reserveren

De prijs per tafel voor 10 personen bedraagt €4.500,00 (excl. btw). Deze prijs is voor een avondvullend programma met optredens, diner, drankjes en afterparty. Download het inschrijfformulier of indien u vragen heeft neem direct contact op met Inge Kluin via inge.kluin@residentieorkest.nl of 070-8800218.