Neem deel aan het The Hague Grand Gala

Symphonize the city!

Een uitzonderlijke plek in de tijd
Verleden en toekomst komen samen: u dineert op het podium van het
Lucent Danstheater. Een unieke laatste kans, omdat dit gevierde podium binnenkort verdwijnt. We beginnen de avond bij Campus Den Haag met uitzicht op Amare, nu al een van de meest bijzondere gebouwen van Europa! Op deze voor anderen onbereikbare locaties beleeft u een ongekend muzikaal programma.

Symphonic Junction
Omgeving, smaak en geluid komen deze avond samen tot een unieke belevenis. Wouter Vossen — een van Nederlands meest vooraanstaande violisten en concertmeester van het Residentie Orkest — laat, samen met een ensemble van musici uit het Residentie Orkest, meesterwerken uit de kamermuziek tot leven komen. Fenomeen Vincent van Amsterdam, Dutch Classical Talent Award winnaar, laat u de accordeon ervaren op een ongekende virtuoze en tegelijkertijd verfijnde manier. En internationaal gevierd rockster en metalzangeres Anneke van Giersbergen doet u versteld staan van hoe prachtig en intens haar stem en stijl met die van musici van het Residentie Orkest versmelten.

Een tafel reserveren

Wij zullen ervoor zorgen dat alles tot in de details geregeld zodat u en uw gasten een optimaal kunnen genieten van dit bijzondere avond.

– tafel voor 8 personen voor € 4000
– tafel voor 10 personen voor € 4500
– tafel voor 12 personen voor € 5100

De bovenstaande prijzen zijn exclusief btw en voor een avondvullend programma met optredens, diner, drankjes en afterparty.

Reserveer direct

Wilt u een tafel reserveren? Neem contact op met ons team Development & Relations. Zij helpen u graag verder.

Inge Kluin
Development & Relations
Inge.kluin@residentieorkest.nl
070 8800 218