Ontdek de kracht van Tsjaikovski

Word je eigen held!

Ontdek de kracht van Tsjaikovski

Wat doet muziek met je? Geeft het je nieuwe energie? Trekt het je uit een dip? Of maakte het je een mooier mens? Het Residentie Orkest zet de kracht van muziek in om mensen op allerlei manieren te inspireren. Dit keer laten we ons leiden door de Vijfde van Tsjaikovski: Krachtig, opzwepend; dé soundtrack die je inspireert en ondersteunt bij het realiseren van persoonlijke dromen!

En daar gaan wij je bij helpen!
Van onze ‘word je eigen held’-actie, praktische tips van experts tot onze Overwinnings-playlist op Spotify, Paagmans boeken top 5 en ons magazine LIVE. De grande finale? Uiteraard de uitvoering van het helden-epos: de Vijfde van Tsjaikovski! Ook de uitvoering zelf wordt een waar helden-fest dat het beste in je naar boven haalt.

Informatie en tickets

Word je eigen held

Samen met The Self help hipster Lianne Keemink zijn wij op zoek naar mensen die hun eigen held willen worden! In deze video gaan we Jan Willem helpen met zijn uitdaging: een echte bokswedstrijd spelen. Bekijk hiernaast of het Jan Willem gelukt is zichzelf en zijn tegenstander te overwinnen.

Overwinningsmuziek

Alleen haar naam al ademt muziek: Kayleigh is vernoemd naar de gelijknamige 80’s klassieker van Marillion. Op dit moment is zij werkzaam als marketing & pr medewerker bij poppodium Paard, waar ze zich specialiseert in festivalpromotie voor evenementen als Grauzone, Mondriaan Jazz en Sniester. Naast haar werkzaamheden bij PAARD organiseert zij eigen popquizzen. Voor haar was het dus niet lastig om een playlist te maken met haar top 5 overwinningsnummers. Benieuwd waarom ze deze vijf nummers heeft gekozen?

Lees verder

De kracht van Tsjaikovski

28 maart 2019

Kom naar de uitvoering van dit helden-epos: de Vijfde van Tsjaikovski! De avond zelf wordt een waar helden-fest dat het beste in je naar boven haalt.

Bestel kaarten